Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (46) összesen

Téma: A 12. bolygó és a földi piramisok rejtélye....

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Alapbeállítás A 12. bolygó és a földi piramisok rejtélye....

Szervusztok!

Szóba került a piramisok rejtélye már korábban és akkor tettem rá egy megjegyzést, amit általános ledöbbenés követett....
    Nos ebben a topikban ezt a témát vinnénk végig, bátran mondja el mindenki akit érdekel, hogy szerinte miért és kik, milyen célból építették a piramisokat, van-e ezeknek valami üzenete a csillagközi térből érkező űrhajók számára, hiszen ezek a világűrből is jól látszanak.....
    Összekapcsoltam a piramisok problémáját a Földi Éden pusztulásával és az elsivatagosodás beindulásával.... Van ennek valami köze egymáshoz és egyáltalán nem csak egy agyrém ez????

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Alapbeállítás re: A 12. bolygó és a földi piramisok rejtélye....

Mindenekelőtt egy ember nevét kell megtanulni.... Ő Zecharia Sitchin aki az elmúlt 25 esztendő alatt az emberiség történelmének, a teremtés folyamatának kutatásával lavinákat indított meg, az egyébként e területekkel hivatásosan is foglalkozó tudósok körében. Sitchin nagyon művelt ember és teljes biztonsággal megtanulta az ósumér nyelvet és olvasást és a sumér agyagtáblákon rovásírással rögzített feliratokat szó szerint lefordította. Ezek a fordítások aztán illeszthető pontossággal passzoltak, de egészen más megvilágításból az eddig az emberiség történetéről beszámoló vallási jellegű ős dokumentumok tartalmával (pl. Biblia). Természetesen ezernyi támadás érte ezen eretnek eszmék terjesztéséért, de Ő csak azt közölte, amik sumér nyelven a múltról le voltak írva. Ugyanakkor pedig észre kellett vennie mindenkinek aki ezzel a témával foglalkozik, hogy Sitchin magyarázatai teljesen ésszerűek és logikusak és a történések időrendi sorrendjébe illeszkednek, ezáltal megdönhetetlen igazság alapján nyugszanak.
    Egyúttal egyértelmű magyarázatot is ad arra, hogy hogyan lehetséges, hogy a ma élő emberi fajban 223 olyan gén jelent meg mintegy 200 ezer esztendővel ezelőtt, amelynek megjelenése az evolúciós fejlődésmenetünkkel nem hozható szinkronban, mert ettől az időponttól testnagyságunk, agyunk térfogata és beszédkészségünk is, mintegy ajándékként hozzánk csöppent és exponenciális görbeként ábrázolható az innen datálható fejlődési görbénk.
    Itt valami nagyon fontos dolog történt a ma emberével és ez felveti, hogy a genomunkba nálunk lényegesen fejlettebb civilizáció képviselői génsebészeti úton "belepiszkáltak". Nos hogy hogyan is történt a mi Ádámunkkal és az Ő megalkotásával kapcsolatos eset, arról sajnos csak gépi fordításban, de itt tudtok olvasni.
    Senkit sem kérek rá, hogy mindent higgyen el amit olvas, mert a tartalom egyébként is nagyon sokkoló és eddigi tanulmányainkat és ismereteinket teljesen borítja. Csak gondolkozzunk el rajta, hogy talán így történhetett-e?
    Várom hozzá szólásaitokat, mert nem akarok sietni, mert nagyon sokmindent még ki kell tárgyalni, ahhoz hogy ebben a témában képben lévőknek mondhassuk magunkat.

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Az én véleményem e témában az amit Leslie L. Lawrence is írt (legalább) e két regényében...aki nem ismeri ajánlom olvassa el...
    Én imádom a regényeit, s szerintem ezek a legjobbak...

A kicsik

Egon Jarvis vadászni indul a Pireneusokban, végül rá vadásznak; Kelly Winter csak egy szerelmes, holdas éjszakára vágyik, ehelyett az örök éjszaka hull rá; néhány barát vidám tréfára készül, majd nyomtalanul eltűnik. Mexikóban, Teotihuacánban meggyilkolnak egy régészt. A tragédiák mögött felsejlik a titokzatos kicsik alakja.

Az izgalmas regény arra keresi a választ, vajon éltek‑e már az ember megjelenése előtt értelmes lények a Földön?

A kicsik nyomában
    I.-II. kötet

Eusebio Escobar meghökkentő felfedezést tesz a Harcosok Temploma alatt, a jaguáremberek megölik Fabiót, Kevin Wallis képtelen megszabadulni a kristálykoponyától, vörös szemek világítanak a bokrok alján, Surhoff nem hajlandó kukacokat enni, Wauni professzor viszont mérgező bogyókat nyel le, majd felvágja a döglött szamár gyomrát. És ismét felbukkannak a kicsik, az ember megjelenése és a nagy pusztulás előtti értelmes lények leszármazottai.

Forrás, és egyéb regényei, munkássága:
    http://www.lesliellawrence.hu/index....z_laszlo_neven

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Én nem olvastam ezeket a regényeket, mert alapjába véve nekem ez a téma nem regénybe illő én az igazság megismerésére vágyakoztam egész életemben.
    Sokáig kis hülyének gondoltam magam és nem értettem, hogy az ókori és még régebbi építkezéseken miért vannak olyan monumentálisan nagy ajtók, kapuk??? Hiszen ha elefántokon ülve vonultak be vagy ki rajta, még akkor is méterek tömege maradt plusszban. Na és a piramisok miért olyan hatalmasok??? Ordít róluk, hogy nem a földi ember méreteihez készültek.

Egy hozzászólásban csak 4 db képet tölthetek fel, majd folytatom a fotók feltöltését a következő hozzászólásomban.
    Mára rá kellett, hogy döbbenjek, hogy az emberiség múltjának dokumentumjai eldugva a köznép elől múzeumi raktárak mélyén porosodik, mert látványa nagymértékban borítaná azt, amit ma vallásnak nevezzünk és sok tudatlan, megtévesztett ember lelkének egyetlen vigasza.
    Pedig "isteneink" porhüvelye még fellelhető imitt amott, csak el kellene mondani, hogy ők a csillagközi térből érkeztek a Nibiru bolygóról, amely Naprendszerünk 12. bolygója és bár létezéséről már tudunk, sőt csillagászati távcsővel is megfigyelhető, de létét hivatalosan agyonhallgatjuk, mert ha elismernénk, a földi létünkről kialakított vallási téveszmék sokasága borulna. Ha pedig emberek tömegei hit nélkül maradnának az beláthatatlan következményekkel járna a jövőnkre vonatkozóan....
    Az idegenek, mint láthatjátok hatalmas termetűek voltak és az óriás meséknek innen ered a valós gyökere. Egyáltalán amit úgy gondolunk, hogy meseként ránkmaradt, a sárkányok, a griffek, az unikornis, az ördögök, a kentaurok, horus és anubius, minotaurus és a nephilimek mind mind egy korábban extra magasan virágzó idegen kultúra génsebészeti kísérletezéseinek termékei.
    Az abban a korban élt emberek nem képzelődtek és álmodoztak, mert a valóság lehetőségei akkoriban minden képzelőerőt felülmúltak....
    A ma embere meg, aki még álmában sem volt képes azt a jólétet megtapasztalni, amit az a társadalom az emberek számára nyújtott, agymosott fejjel fordul el ezektől a bizonyítékoktól....

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Nos akkor folytatnám.... Elsősorban azok számára akik azt hiszik, hogy ezek ügyes PhotoShop trükkök feltöltök még néhány képet....

A földön eddig talált humáncsontvázak méretei láb mértékegységben...
    a kép baloldalán a 6 feet a mai ember mérete a jobb oldalon lévő csontváz pár cm híján 12 méter magas

Az istenek által megalkotott első ember Ádám, is két és félszer olyan magas volt, mint a mai ember....

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Esti mesének pedig itt egy kis video

Jó szórakozást!

Hozzászólás
    364

Talán a Spongyabobot kellet volna benyomnod... vagy a Hupikék törpikéket...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Talán a Spongyabobot kellet volna benyomnod... vagy a Hupikék törpikéket...
    Talán ez is van olyan érdekes......

Hozzászólás
    364

Idézet Erdős eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Talán ez is van olyan érdekes......
    Számomra igen...de tudod miért mondtam...

(humorral könnyebb) most megyek csicsikálni...s álmaimban azt csinálok, amit csak akarok ...szép álmokat neked is...remélem az álmaimban nem ilyen óriás pasasokkal fogok...khmmm...mondjuk úgy...találkozni...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Számomra igen...de tudod miért mondtam...

(humorral könnyebb) most megyek csicsikálni...s álmaimban azt csinálok, amit csak akarok ...szép álmokat neked is...remélem az álmaimban nem ilyen óriás pasasokkal fogok...khmmm...mondjuk úgy...találkozni...
    Már egyszer valahol, leírtam " a legkoszosabb szennyvízcseppben is szivárvány ragyoghat, ha rá süt a Nap "

Kellemes pihenést, szép álmokat kívánok!

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: