Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (46) összesen

Téma: A 12. bolygó és a földi piramisok rejtélye....

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás re: A 12. bolygó és a földi piramisok rejtélye....

Idézet Erdős eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már egyszer valahol, leírtam " a legkoszosabb szennyvízcseppben is szivárvány ragyoghat, ha rá süt a Nap "

Kellemes pihenést, szép álmokat kívánok!
    Én megtaláltam a szivárványt ...

és én is olvastam valami ehhez hasonlót, majd holnap reggel megkeresem, s berakom az idézeteim közé... Te pedig gondolkozz el a ma indított fórumom kérdésén...álmodd meg a helyes választ...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Azért érdekes dolgok kerültek már eddig is ebbe a topikba bele, de az érdekességeknek pedig még nincs vége, nézzük csak meg a piramisokat és azok közül is csak az első építésűeket, mert minden utáni már csak gyenge utánzata a legelsőknek.....Hogyan is kezdődött ez az egész történet?

Az igazi termelő munkára alkalmas ember "megalkotása" során az "istenek" génsebészeti úton átvágták azokat a gátakat, amelyek a különböző fajok genom állományát eddig jól elhatároltan tudták működtetni. Nos ettől a pillanattól aztán lehetségessé vált az állatokat az emberrel keresztezni, aminek egy csomó szörnyszülött lett az eredménye. Ezek aztán nem sokáig éltek, de újra és újra előállíthatóak voltak....
    Ilyen volt a kentaur is, amelyet lóból és emberből alkottak meg. Az eredeti feljegyzések arról számolnak be, hogy nagyon szerettek inni és lerészegedve pedig mindenkibe belekötni és verekedéseket provokálni. Csődör, bővérű természetük miatt nemcsak a lovak kancáival párzottak szivesen, de mindgyakrabban raboltak el az embertől asszonyokat szexuális erőszak céljából. Ennek aztán a nőre nézve halál lett a vége, mert a baby szülésébe rendszerint megszakadt vagy ki sem tudta azt hordani. A lókancák viszont eredményesen tudták szaporítani a kentaurok csoportját.

Sok minden egyéb mellett meg kell még említeni minotaurust a bika és az ember genetikai házasságából létrejött lényt. Na ez is egy jól elfuserált szerzet lehetett.....

És akkor valahonnan innen lettek kikisérletezve az ördögök is, amelyeknek aztán semmivel sem volt jobb hírük.... Azt hiszitek mese????
    Nos aki kételkedik, azt a következő leletről készült fotó talán képes lesz meggyőzni....

Hozzászólás
    364

Azért nem szeretnék nőként a Minotaurus "karmai közé kerülni"...

De viccet félretéve:
    Tudod, nagyon elgondolkodtatóak ezek a dolgok… említettem már, hogy én vagyok az örök szkeptikus… de annyi információt zúdítottál mostanában - jó, enélkül is sokukkal találkoztam már ezt-azt olvasgatva...

De nem tudom eldönteni, hogy mi igaz és mi nem… ha elhiszem, hogy mindaz igaz, amit ebben a topic-ban leírtál, akkor az roppant félelmetes és ijesztő számomra!!! Szkeptikus vagyok? Igen! Hiszem, ha látom? Igen!
    De ha megmutatják, a rémület lesz rajtam úrrá… Mi VAN, ha mindez TÉNYLEG igaz?
    Mi van akkor a normális életemmel? Ki vagyok én? Ki vagy Te? Mik vagy, kik vagyunk Mi?
    Ha ezek kész tények, akkor mi van?

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Szervusz Kedves Süni!
    Köszönöm, hogy hozzászóltál.

Az elején elmondtam, hogy nem vagyok misszionárius, vagyis hittérítő, ebből az elnevezésből nekem csak egy póz amelyik bejön, a jelentés többi része idegen számomra.
    Magyarul mindenki azt hisz el, amit akar. Egyetlen egy dologra vigyázok, a tájékoztatás tényszerűségére. Ez egyébként annyira tényszerű, hogy szinte szó szerint azokat hozza ami a sumér agyagtáblákba rovásírással be van vésve. Ezért szálldosnak itt nevek, családfák, családi intrikák, háborúk, genetikai kísérletek és pontos dátumhoz kapcsolt történelem előtti korú cselekedetek és sok egyéb, amire valójában csak kapkodjuk a fejünket.
    Én ismerem a másik verziót is a teremtésünkről, sőt a harmadiknak, Darwin evolúciós fajelméletének pedig kifejezetten nagy híve voltam mindaddig, míg az ebben a topikban leközölt ismeretekkel nem kerültem közelebbi kapcsolatba.
    Csak az én véleményemet teszem közzé, amikor azt mondom, hogy ez a tökéletes és nem történhetett másként, mert bennem minden korábban megfogalmazódott kétely és talány itt kerül a helyére, nyer jelentőséget és illeszkedik bele az egész gondolatvilágomba, amit a teremtésről az eddig megszerzett ismereteim alapján magamban felépítettem. Ez magyarázat a világ hét csodájára, az emberi faj keletkezésére, a letűnt prehisztórikus civilizációk létezésére, az azokból származó, sokak által még ma sem értelmezhető és ezért eltagadott, polcok mélyén porosodni kényszerített egyetemes emberi kultúránk pótolhatatlan jelentőségű leleteire. A Föld klímaváltozási kérdéseire, hiszen a Föld öngyógyító mechanizmusa már a prehisztórikus időszakban olyan mértékben megsérült, hogy az elsivatagosodásnak már nem tudott ellent állni.
    Egyetértek azokkal akik a történelem tanítása során felteszik a jogos kérdést, hogy miért csak a második félidőtől tanítjuk a történelmet,(Krisztus születésétől) amikor teljes értékű tudás birtokában vagyunk teljes emberi jelenlétünk történelmének az első szívdobbanástól kezdődően.
    Persze én tudom a választ is, mert vallások omolhatnának össze, teremtve ezzel olyan zűrzavart, amely nem lenne kezelhető.

Ugyanakkor megértettem az Észak-Amerikai kontinens "big foot"-jának vagy a Himalája Yeti-jének a problematikáját és manapság ezt már nem kerestetném expediciókkal, mert ez a világ (az istenek világa) letűnt.

De azt is megértettem, hogy ezekkel a pallosokkal ember nem harcolhatott, hanem az égből földreszállt annunakik harcoltak vele, mert az ő hatalmas termetük tette csak lehetővé, hogy ilyen monumentális méretű fegyverrel csatázni tudjanak.

Aztán azt is megértettem, hogy mese habbal mindaz amit korábban a piramisok építésével kapcsolatban az agyamba töltöttek. Még hogy emberi erővel, meg árasztással, meg gurgatott oszlopok segítségével, meg sok-sok emberi könny és halál eredményeként tették helyükre a 2,5 tonnás faragott kőtömböket. Ha a fenti képre ránézel és gondolkodó értelmes ember vagy akkor egy szempillantás alatt láthatod, hogy ilyen technikai tudás és háttér mellett nevetséges lett volna emberi erővel kínlódni, hiszen akár nagyteljesítményű helikopterek is egyszerűen helyükre rakhatták a kőtömböket. Arról pedig nem is beszélve, hogy a temetkezésekhez a piramisoknak semmi közük nem volt.
    Folytathatnám vég nélkül, hogy számomra miért ez a verzió jön be.
    Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy Nektek is be kell, hogy ez jöjjön.

Akkor további olvasnivaló ebből a mesének tűnő, de minden szót agyagtáblán megjelenítő és mások számára is elolvasható emberiség történelméről...

Elfújta a szél és akkor most már azt is értem, hogy honnan ered az Isten nevében köztudatban meghonosodott kifejezésünk.

Hozzászólás
    364

Pont a tényszerűség az, ami "rémisztő"...és értem is, és hagyom most a regényírást, mert azt hiszem ezáltal... szóval hagyom...nem ide tartozik... a 13. hozzászólásomat is ennek megfelelően korrigáltam...

Hozzászólás
    364

Erdős!
    Miért 12. bolygó?

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Erdős!
    Miért 12. bolygó?
    Azért 12. mert a sumérok a Földünket kisérő Holdat is egy bolygónak számolták

Itt találsz róla egy részletes ismertetőt.

Hozzászólás
    364

"Onnan lehet tudni, hogy léteznek intelligens lények a földön kívül, hogy soha nem próbálták fölvenni velünk a kapcsolatot."

Bill Watterson

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    "Onnan lehet tudni, hogy léteznek intelligens lények a földön kívül, hogy soha nem próbálták fölvenni velünk a kapcsolatot."

Bill Watterson
    Végül is én értem amit idéztél és elfogadhatónak is tartom, mert aki tényleg magas fokú intelligenciával rendelkezik, annak lehet ez a földi intelligencia szint egy kicsit alacsony, annyira, hogy úgy érzi meg sem akar szólalni......

Hozzászólás
    364

Idézet Erdős eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Végül is én értem amit idéztél és elfogadhatónak is tartom, mert aki tényleg magas fokú intelligenciával rendelkezik, annak lehet ez a földi intelligencia szint egy kicsit alacsony, annyira, hogy úgy érzi meg sem akar szólalni......
    Óh, időnként én is érzem, hogy vannak olyan emberek akikhez nem akarok hozzászólni...akkor most már tudom, ez miért van...

A téma címkéi: