figyelj én nem azt írtam hogy te vagy buta hanem amit írtál az a butaság. amúgy az a butaság hogy egy hétig kell várni a vízbe helyezése után hogy a halakat betehesd.
figyelj én nem azt írtam hogy te vagy buta hanem amit írtál az a butaság. amúgy az a butaság hogy egy hétig kell várni a vízbe helyezése után hogy a halakat betehesd.
Inad nem nevezett butának, olvasd csak el az üzenetét figyelmesen.
Nekem nem menne az akvarizmus, mert molesztálnám a halakat
p7: A kultúra kicsapta a biztosítékot?mellékesen nem ismerjük egymást barátom.
inad: ok, azt írtam és mondom is, lehet, hogy nem fogalmaztam alaposan:
Az akvárium berendezése, növényzettel ellátása és vízzel feltöltése után érdemes hagyni, hogy beinduljon az "élet" az akváriumban, a megfelelő mikróbák és egyebek. Ezt nem én találtam ki. Nem tudom a Horn-Zsilinszky: Akvarisztika című könyv megvan-e neked, magyarország egyik leghíresebb akvarista könyve. A csapvíz klórt és egyéb anyagokat tartalmaz, aminek el kell párolognia, illetve a szűrőrendszernek ki kell szűrnie. + az előző hozzászólásomban mellékeltem egy cikket is.
Oké, bárkivel előfordulhat. Egyébként jól látod, szeretem a pálinkát, elhiszem, hogy ez az antialkoholistákat zavarja, csak tudod én ebben a szakmában dolgoztam pár évig, de itt maradjunk az akvarisztikánál. Van egy bemutatkozó rész, ott várjuk az induló hozzászólásokat, bemutatkozásokat. Addig is: Isten hozott!