Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 234567
Eredmény: 61 - 64 (64) összesen

Téma: Akvarizmus

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Akvarizmus

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A rajzolás mellett ez a kedvenc hobbim. Szeretem berendezni az akváriumokat hogy minnél színesebbek legyenek. Ki tart díszhalakat?
    Hali! Most találtam meg ezt a témát, örülök, hogy ilyen is van itt . Engem 7 éves koromban leptek meg egy akváriummal a szüleim Azóta is érdekel, és persze megvan a kis 50l-es akvárium, benne 5 fekete neonhal, 5 kék neonhal, 2 szifó, 2 fantomlazac, 2 sárga platti, 1 ormányos márna és egy veterán 13éves algaevő "Tapics", helyesebben már csak volt, mert egy 2 hónapja meghalt ,ami elég érzékenyen érintett . Az akvárium maga 50x40x25cm-es a hátulján egy szép tófeneket ábrázoló poszer, belül egy régi kerámiacső, egy "fatörzs", és 2 cserepes növény a dekoráció.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Alapbeállítás re: Akvarizmus

tudtok nekem valami jó kis leírást adni egy 50 literes akvárium hátterének a kialakításához?
    már régóta gondolkodom ezen, vagy lehet hogy jobban járnék ha vennék egy készet és azt raknám bele ( mivel nem valami nagy az aksi)

köszöntem szépen a választ, és reakciót!

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Akvarizmus

[QUOTE=terron;11637]tudtok nekem valami jó kis leírást adni egy 50 literes akvárium hátterének a kialakításához

Hali! Az enyémben egy sima neoncső foglalatot egy darab léccel barkácsoltunk össze csavar+szigszalaggal, és ebbe ment a neoncső. Működik, de nem olyan masszív és nem igazán biztonságos . Sztem jobb, ha veszel egy újat készen. Üdv.

hab
    hab nem elérhető
    Tagocska hab logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: Akvarizmus

Idézet terron eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    tudtok nekem valami jó kis leírást adni egy 50 literes akvárium hátterének a kialakításához?
    már régóta gondolkodom ezen, vagy lehet hogy jobban járnék ha vennék egy készet és azt raknám bele ( mivel nem valami nagy az aksi)

köszöntem szépen a választ, és reakciót!

Vegyél készen, vágd le méretre, FBS-el ragaszd körbe jól, h ne folyhasson mögé a víz, mert ha berothad mögötte akkor a halak megdöglenek.

Lehet csinálni hungarocell + cementből sajátot is, de az sosem lesz oly szép mint egy gyári háttér. Ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni hogy valahogy kinézzen.

Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 234567

A téma címkéi: