Nekem van egy kutyám
:P
Nektek mi a kedvenc állatotok? Kinek volt vagy tart háziállatot?
kedvenc allatom a kutya,van is belole negy darab
Hát nekem a pingvin!Igaz, azt csak az állatkertben láthatok. Nekem van egy macskám és 3 díszhalam.
egy szavazat a kutyákra.
akarommondani az agarakra.
Amíg vadásztam kitűnő vadászkutyáim voltak. Pointer, magyar és német rövidszőrű és német drótszőrű vizslák.
Miután abbahagytam a vadászatot és vadászoknak elajándékoztam a vadászkutyáimat, (mert vadászkutya vadászat nélkül nem tud létezni ), a ház körül őgyelgő idegenek jelzésére egy palota pincsit fogadtunk magunkhoz egy menhelyről. A mai napig nem bántuk meg....
Pedig egy kutyától nagyon sok igaz őszinte szeretetet tud az ember begyűjteni, ha ő is hasonlóan s őszintén és szeretettel fordul az állat felé.
Az én egyik kutyámat megtanítottam arra, hogy amikor a postás a napilapot reggel behelyezte a postaládát helyettesítő nagy méretű pvc csőbe, akkor önállóan vegye ki és leülve előttem adja át nekem. Ez nagyon sokáig működött is, míg a mellette lévő egy évvel fiatalabb másik vizsla is fel nem nőtt és anélkül, hogy tanítottam volna rá, ő is segíteni akart az újság elhozásában. Nos az újságot kis nehézséggel be is hozták, mindketten leültek elém egymás mellé és átadták a széttépett újság darabjait, amit lehetetlenség volt ezek után elolvasni.
Na ekkor kellett aztán igazi postaládát szereltetni a kiskapura, hogy az olvasás élményétől ne fosszam meg magam a jövőben.....
Nehéz aportfa tóból való kihozásának gyakoroltatása....
Együtt a kis "csapat".....
Őszi tenyész és munkavizsga Őcsényben
Országos tenyészszemle
Köszönöm a sok szép képet és a szöveget!Az újság sztorin nevettem!
Nekem a macskameg a halak, de ugyanúgy szeretem a kutyákat is, csak őket nem szívesen tartom lakásban. Majd ha lesz kertesházam oda jöhet vagy kettő.