- Álmok
-
Tagocska
Álmok
Van valami különös álomélményed amit megosztanál a forumozókkal?
-
re: Álmok
Én ritkán álmodok, vagy legalábbis ritkán emlékszem rá reggel, de sokáig megmaradnak bennem az álmaim. Még most is emlékszem a legutolsó (tavaly nyári) álmomra: állatkertbe készültünk a családdal hétvégén, és előző éjjel azt álmodtam, hogy az öcsémet megette egy tigris. Reggel emlékeztem erre az álomra, és feszülten figyeltem a tigrisketrecnél. Nem vált be.
-
Tagocska
Hát az én álmaim közül az volt a legidiótább mikor az tálmodtam , hogy anyám egy repülő... egyépként az én öcsémet is elkaphatná valami , legalább egy majom a fejére koppinthatna ... 
-
Tagocska
Nekem nemrég volt egy furcsa álmom a túlvilágról, mert álmomban tényleg meghaltam. Ébredés után annyira furcsának találtam, hogy el is határoztam, hogy ezt megjegyzem, csakhogy váratlanul elkezdett törlődni az agyamból, még maradvány emlékeim se maradtak, csak az, hogy megálmodtam a túlvilágot. Talán olyant tuhattam meg, amit élő nem tudhat. Csak ezután vettem észre, hogy le volt bénulva a bal oldalam, kórházba is kerültem vele. Azóta már rendbe jöttem, mert "csak" agytörzsi vérellátási zavar okozta, de azért sürgősen kaptam egy pacemakert, ami "sajnos" megakadályoz abban, hogy ismét megálmodhassam. Ez valóban furcsa álom volt, mintha tényleg lenne túlvilág, de még azt sem tudhatom, hogy jó vagy rossz, csúnya vagy szép.