gyógyulj meg hamar.de én is csak azt tudom javasolni sok sok folyadék tea c vitamin!pusz
Ezt a témát azért indítom, mert most aktuális lehet.
Milyen módszereid vannak a megfázás gyors kikúrálására?
Én írom az enyémet:
coldrex, vagy rhinathiol cold.. ezt úgy mellékesen.
Forró mézes, pálinkás, zöld tea
meg kajának görögsaláta illetve vagy hohes c multivitami, vagy 100%-os narancs.. vagy tényleg sok narancs/mandarin
Nekem ez kombó általában 2 nap alatt teljesen elmulasztja a legdurvább megfázást is..
gyógyulj meg hamar.de én is csak azt tudom javasolni sok sok folyadék tea c vitamin!pusz
miért?hallottál tán valamit a "városunkrol"?jó hely!
őő izé, én meg sükösdi vagyok.. néhányszor jártam már hajóson..
pl. kadarkában, borünnepen.. meg egyéb összejöveteleken.. elég sok ismerősöm van onnét..
nocsak mi a fene!mily közel vagy.de az orbán nap az nagyon király nálunk főleg most hétvégén lesz rock koncert a kanyar kocsmában!nagyon tutti!
Én először mindig a gyógynövényeknél keresem a megoldást. Megfázásnál csipkebogyó tea, köhögésnél hárstea lándzsás utifű szirup, emésztést segítő, tisztító csalántea, nyugtató hatású az orbáncfű...stb. Kamilla inhalálásra, fogyasztásra, méz...
Amíg nincs hőemelkedés, láz nem szoktunk orvoshoz menni.
Magas vérnyomás fokhagyma (bélféreg ellen is jó)
Enyhe torokfájás Glycoseptes gargalizálás ill. mustárpakolás.
"Rossz evő" gyereknek mustár - étvágyfokozó.
Orrcsepp helyett: Kb. 2 dl víz csipet sóval felforralva, lehűtve orrcseppként használni.
Hasmenéses, hányásos betegség esetén: dehidratáló folyadék=csipet só, egy mokkáskanál cukor 2-3 dl vízbe, felforralni, lehűteni, kanalanként fogyasztandó. Pótolja a hiányt, megóv a kiszáradástól, főleg gyerekeknél.
Ha van konkrét kérdés. Van több tippem is
Betegség ellen a legjobb módszerem az, hogy nem veszek róla tudomást, ilyenek a lelki remeték.
Heuréka: gyógyuláshoz vezető úton első lépés önszuggesszió: Nem vagyok, beteg, nem vagyok beteg....!
Ráadásul a dokik szerint is segíthet az ilyen fajta pozitív gondolkodás.
De azért nem rossz egy idő után orvoshoz menni, ha nem enyhülnek a tünetek.
Nem?
Az ezos módszerekről is azt mondják, meg agykontrollos dolgokról, hogy segíthet, de önmagában bizonyos esetekben nem hoz teljes gyógyulást.
Mindig mondom kedveseim, botfülűből nem lehet csalogányt csinálni