milyen kódokról van szó, és mit kell velük csinálni?? ugyanaz az sms beküldözgetős játék mint ami szokott lenni? Mert azt nem szeretem, vagy van az a pontgyűjtés is amit be lehet váltani zenékre letöltésekra vagy pólora vagy ilyenekre, tehát ez az?
Sziasztok!
Aki szokott coca cola-t fogyasztani és nem nagy megpróbáltatásnak érzi...átküldené nekem a benne lévő kódokat!?
Hasonló témák:
milyen kódokról van szó, és mit kell velük csinálni?? ugyanaz az sms beküldözgetős játék mint ami szokott lenni? Mert azt nem szeretem, vagy van az a pontgyűjtés is amit be lehet váltani zenékre letöltésekra vagy pólora vagy ilyenekre, tehát ez az?
van egy webshop ahol állandóan be lehet váltani a pontokat valami coke-os dologért. De azok nekem túlságosan elérhetetlenek.
Most tervezni kell egy mininek külsőt és azt lehet megnyerni ahogy megtervezted. Csak nekem még 0 pontom van és a tervezéshez is kell pont szerintem mert nem tudom elmenteni a tervem. Boltba meg nem fogok ma már lemenni mert nagyon nincs közel :P
Csao!
Találtam itthon pár kódot és gondoltam beírod neked. Sajnos én nem vagyok otthon ebben a tervezős cuccba meg nem is vagyok oda regelve ezért inkább átadom annak aki hasznát tudja venni. De ígért meg ha megnyered a Minit akkor elviszel egy körre vele.
f9513578264
f5786318476
f2154960187
f0354892384
f8423970846
hú köszi szépen a kódokat be is vittem őket! Elfogadta :P
Volt már aki küldött rossz kódokat is :|
Okés megígérem,hogy ha enyém lesz a járgány akkor elviszlek vele! De a próféta szóljon belőled :P
A 30 perces időkorlátot kihasználtam teljes mértékben szóval remélem,hogy nyerő külsőt állítottam össze!
Hol és hogy lehet MINI-t nyerni?
Erről lemaradtam... milyen kódok ezek?
Ha ellátogatsz erre az oldalra, akkor ott le van írva minden.
De azért röviden: beírod a kódot az oldalon, és a regisztrációdhoz hozzáadja a megítélt pontot, amiből tudsz ajándék tárgyakat levásárolni, illetve tervezhetsz egy mini pro-t ami ha jól sikerül megnyered. Hogy mi sikerül jól? Ha a tiédre szavaznak a legtöbben.
Tömören ennyi.
Nagyon komoly ez a kis játék. Itt igazán kiélheti mindenki a saját kreatív hajlamait és csak képzelet szabhat határokat ezeknél a terveknél.