Figyelj oda azt teszel fel amit szivesen hallgatsz és éppen most.....ilyen szempontból engemet nem érint, ha akarom meghallgatom......
Figyelj oda azt teszel fel amit szivesen hallgatsz és éppen most.....ilyen szempontból engemet nem érint, ha akarom meghallgatom......
Elnézést kérek Tőled, és... na jó, ne húzzuk el teljesen az eredeti fórumtémát...
Szóval a Hold... sokan mondják, hogy hatással van az emberekre, állatokra, mindenre... vegyük csak az apály-dagály jelenséget...
Én felébredtem már párszor arra, hogy "engem néz" a telihold, de ezt csak annak tudtam be, hogy a fénye miatt ébredtem fel...de ismerőseim panaszkodtak már, hogy teliholdkor mindig rosszabbul alszanak...vagy hogy a fogyókúrára és a libidóra is hat... vélemények?
Hát ha erősebben süt a Hold és ezáltal jobban és tisztábban látok, az mindenképpen hat a libidóra..... szerintem ... nem árt ha látod mit csinálsz... vagy rosszul gondolom???
Egyébként pedig épp ma olvastam egy új elméletet a 12. bolygóról a Nibiruról, amely 3600 évenként Földközelbe kerül. Mivel a tömege négyszer nagyobb a Föld bolygóénál egyesek azt állítják, hogy elhaladva a Föld mellett teljesen leállítja annak tengelykörüli forgását, miáltal a szilárd földkéreg megcsúszik a belső litoszférán (magmán) és előállhat még póluscsere is. Azt is állítják, hogy az özönvíz is egy ilyen alkalommal jött létre, mert a sarki jégsapkák a nagy lassulás következtében a tengerbe csúsztak.
Na már nagyon okos leszek, úgy hogy nagyon meg kell rostálni ezt a sok információt, hogy valami valóságos közelébe jusson az ember.....
2009-ben ünnepli a világ, hogy Galileo Galilei 400 éve összeállított egy gyűjtő- és szórólencséből álló teleszkópot, s az eszközt az égboltra irányította. Az emberiség egyik meghatározó tudományága mérföldkövének tekinthető felfedezés tiszteletére az ENSZ a 2009. évet a Csillagászat Nemzetközi Évévé (International Year of Astronomy, IYA) nyilvánította.
http://csillagaszat2009.elte.hu/