Ezek nagyon szépek!
Milyen programmal készítetted?
Hasonló témák:
Szervusztok!
Mától minden nap egy új digitális úton készített festményem kerül ebbe a topikba.
Ha valaki foglalkozik ezzel a témával szivesen veszem, ha alkotásaival itt jelentkezik....
A festmény címe: Kora tavasz
Ezek nagyon szépek!
Milyen programmal készítetted?
Hasonló témák:
A festmények alapja egy digitális fényképezőgéppel készített digitális fotó, amit beviszek több fotoprogramba is, ahol olajfestmény szűrő lehetőség is van. A különböző programokban készített olajfestmény utánzatokat összehasonlítom, a véleményem szerint legjobban sikerültet pedig egy sokadik programban bekeretezem, majd rábiggyesztem a nevem, mert valahol csak az én termékem ez....
De ha tetszik, csak másoljátok és vigyétek, nem fogok érte soha alkotói jogdíjat követelni....
PhotoScape, Adobe Photoshop CS2, MGI PhotoSuite nevezetű programok mindegyikében csinálok a képekkel valamit....
Örülök, ha szépnek találod.... minden nap fogok feltölteni egyet, csak ma azért töltöttem fel már a holnapit is, mert holnap nem leszek gépközelben.
Egyébként pedig ez nem fog kifogyni soha, mert rengeteget fotózom és ebből aztán mindig lesz utánpótlás.
Nagyon szép képek! Mi is szoktunk képeket kreálni a rajzórán, az én kedvenc eszközöm erre a feladatra az olaj pasztel és a porkréta.
A kedvencem a szarvastehénes. A mai se rossz.
Mit szólnál egy japán dojo-hoz ami a hegyekben van a felhők között?
Egy kis iróniát érzek a hozzászólásban. Sajnálom.