Energiaitalok helyett inkább igyál frissen fejt tehéntejet,az nem árt ,mint a különféle energiaitalok!
Sziasztok!
Mi a véleményetek az energiaitalokról? Mennyit isztok? Vannak ezzel kapcsolatban vicces történeteitek?
Energiaitalok helyett inkább igyál frissen fejt tehéntejet,az nem árt ,mint a különféle energiaitalok!
Najó, de azt nem lehet csak úgy boltban kapniMeg nem is ébredek fel olyan gyorsan...
Az energiaital túl káros, rákkeltő hatású!
én szeretem az energia italokat, főleg akkor iszom, ha reggel nagyon fáradt vagyok. De eggyel nagyon kell vigyázni: nagy mennyiségben hashajtó hatású! Egyszer pórul jártam, mert egy nap négyet ittam! szóval elég belőle csak kettő! Találtam pár jó fórumot, ahol vannak energia ital tesztek, szerintem érdemes köztük csemegézni. Nem tervezel te is ilyesmit? Hasznos lehet és jöhetnek a kommentek!
Nekem van egy 5ös favorit listám:
- Playboy Energy Drink (most jött be és nagyon jó)
- Red Bull
- Hell
- Burn
- Playboy light.
Mindig ezeket keresem, ha nincs, marad a kávé!
Gyűlölöm az energiaitalokat. Már a szaguk is irritál, szinte a rosszul lét fog le tőlük. Nem értem,hogy lehet meginni.
Finom,de nagyon káros és egészségtelen.
Nem vagyok élek nagyon egészségesen,de azért ilyen sz@r kotyvalékot nem nagyon iszom meg.
én kizárólag red bullt iszom,mert jól és egyenletesen felpörget,nem úgy hogy fejbevág hirtelen minta többi.
a vicces az,hogy egy partin egyszer ötöt vagy hatot megittam,és szétdurrant egy ér a szemeben tőle hahaha már elmúlt egyébként
ha néha fogyasztok akkor red bull
káros? - mi nem az
valaki ajánlotta a tejet
ezzel van egy eléggé súlyos elhallgatott probléma:
az ember a csecsemőkor után elveszíti azt az enzimet amely képes a tejet megemészteni