Én is nagyon szeretem és Kimis vagyok
Imádom nagyon izgalmas és eltudok beszélni róla akármeddig
van itt olyan aki szereti a forma1et? en egyenesen imadomha te is irj...vagy nem tom
majd kitanulom hogyan is kell
Én is nagyon szeretem és Kimis vagyok
Imádom nagyon izgalmas és eltudok beszélni róla akármeddig
Helló!
Szeretem az F1-et főleg Rosberget meg a Red Bult.Rengetegett olvasok róla mindig és teljesen magával ragadott ez a csodás sport. Elég érdekes a 70-es évek ebben a sportágban és piszkosul izgalmasak voltak a versenyek nem úgy mint ma... Ki a ti kedvencetek? Csapat?
Utoljára módosítva: Grievous által : 2009-07-26 22:53
Én inkább Hamiltont kedvelem, Alonso nagyon antipatikus. Most meg remélem hogy Felipe Massa hamar felépül és újra láthatjuk még F1 autóban versenyezni...
Akárcsak én, a feleségükkel gyereket várnak és szüksége lesz a babának apára és mindenek mellet egy jó ember. Számomra ő sokkal jobb mint Kimi, simán megérdemelte vólna a balynoki címet tavaly, azonban a Ferrari elszúrta az esélyeit: nem eléggé gyors, megbízható kocsi, 2 alkalommal leált a motorja( pedig nyerhetett volna a Hungaroringen is!), egyszer pedig az éjszakai futamon hibáztak a boksz kiállásnál. MÉRHETETLENŰL sajnáltam, amikor az utolsó versenyen hazai közönség elött megszerezte a győzelmet, Hamilton pedig győzött 1 ponttal... De én nem haragszom Hamiltonra emiatt, mert elismerem a képességeit. Felipének jóbbulást kívánok!
Utoljára módosítva: Grievous által : 2009-07-28 12:33
Az igaz hogy nem csak Massan múlt a 2008-as év hanem az autó és nagy részben a csapat is "besegített" hogy ne sikerüljön nyernie.
Na meg hát Hamilton,őt utálom a legjobban,képessége semmi,csalni azt tud.
Ha az utolsó versenyen nem engedi el Glock akkor nézhette volna azt,hogy másodszor hogyan bukja el a vb címét.
Kimiről pedig annyit,hogy ő is megérdemelt már egy VB címet,mivel 2002 a Mclarennel is nagyon szép eredményeket ért el,sőt 2003-ban 1 pontal maradt el Schumahertől. Szerintem mind a két Ferraris versenyző kiváló
Amúgy mit szólsz ahhoz hogy vissza jön Schumi????
Én nem örülök neki,ha már egyszer vissza vonult,akkor maradjon is ki a versenyzésből
Az örökzöld duma... Glock besegített Hamiltonnak, mert fizetett érte a McLaren. Abszolút nem a kedvencem Hamilton és nem is akarom védeni, lévén hogy egyszer levágott egy kanyart, ami igencsak megkérdőjelezhető manőver volt a részéről. De Glock száraz gumival volt kint az esős pályán, egyszerűen nem bírta tovább az iramot. Ennyi maradt benne az utolsó kanyarban és kész. Bár valóban, simán kinézném a McLarenből ezt a gaztettet, mert Mika Hakkinen után KB 10 évig nem szereztek balynoki címet. (Ami igencsak kiverte a biztosítékot a Mercedesnél, a csillagosok csillagászati összegeket fizettek minden évben az F1 projektre, valamint megtépázta Ron Dennis igencsak sokatpróbált idegrendszerét.) Értem hogy nem szereted Hamiltont(Nekem se a szívem csücske...) nekem is vannak unszimpatikus versenyzők Iceman... Örülök neki, hogy Michael visszatér, remélem sikerűl majd jobb eredményeket elérnie mint Kiminek.
Utoljára módosítva: Grievous által : 2009-08-10 18:47
ETTŐL TARTOTTAM!!!Schumi mégse tér vissza a nyaksérülése miatt!Ez már hivatalos! Helyette a tesztpilóta Luca Badoer ugrik be.
Utoljára módosítva: Grievous által : 2009-08-11 10:35
Ja és amúgy fejlesztették a sisakokat,2x olyan erős mint eddig.
Csak azt nem értem hogy ilyen dolgokat miért nem lehet a balesetek előtt megtenni???