Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: A fórum népszerűsítése

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás A fórum népszerűsítése

Hogyan lehetne ezt a fórumot népszerűbbé tenni???
    Most is csak ketten vagyunk itt
    Ajánlani kellene rengeteg embernek? De az nem biztos hogy jó mert elmondod neki,és a másik percben már el is felejti az oldal címét.
    Vagy pedig...?

Tagocska Mortekay logója
    Hozzászólás
    18

Alapbeállítás re: A fórum népszerűsítése

Aki unatkozik az úgy is megtalálja!Engem is az vezetett ide, hogy már nem tudtam mit kezdeni a gépen, azátn gondoltamitt elmondom mit gondolok. A mai politikai helyzetről, a mai vallási helyzetről, a mai helyzetről. Igaz biztosan olvassák ezt is AZOK de nem érdekel.

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: A fórum népszerűsítése

Egyéb fórumokon, ahová az ember jár rendszeresen meg kell említeni, vagy küld körbe a haverok között emailen wiwen.

Tag Rebel Angel logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    40

Mosoly re: A fórum népszerűsítése

Sziasztok!

Jó ötlet E-mailben elküldeni a fórum nevét, de az is
    sokat jelent ha híreszteljük személyesen is hogy ez
    egy jó fórum

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: A fórum népszerűsítése

Idézet Mortekay eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Aki unatkozik az úgy is megtalálja!Engem is az vezetett ide, hogy már nem tudtam mit kezdeni a gépen, azátn gondoltamitt elmondom mit gondolok. A mai politikai helyzetről, a mai vallási helyzetről, a mai helyzetről. Igaz biztosan olvassák ezt is AZOK de nem érdekel.

Ja, mivel munkanélküli lettem így a suli után bőven van időm, nem tok mit kezdeni itthon, én is így találtam ide. Aztán küldöm a meghívókat ismerősöknek is ide, de semmi válasz...Ennél többet nem hiszem, hogy tehetek...

A téma címkéi: