Az Overstore tényleg nagyon jó!Én a lakótársammal járok oda elég sokat (kissé Energie megszállott a srác).Persze aztán mindig beleesek a 3ik évezred marketingcsapdáiba,és veszek én is valamit jó olcsón
Az Overstore tényleg nagyon jó!Én a lakótársammal járok oda elég sokat (kissé Energie megszállott a srác).Persze aztán mindig beleesek a 3ik évezred marketingcsapdáiba,és veszek én is valamit jó olcsón
Mondom én,csak az Overstore!
Régebben sokat jártam a Westendbe,de az a tömeg mindig kikészített.Meghát én célirányosan járok vásárolni (kedvenc márka szempontjából) és így egy outlet amúgy is sokkal jobb.Vesszenek a plázák!!!
Hmmm csak Pamacs hallgatott rám és ment el kipróbálni az Overstore outletet és látjátok nem is bánta megUgyan azok megtalálhatóak mit a boltokban és sokkal olcsóbb és legalább nem kell nyomorogni a plázákban amikor akciók vannak. Be is linkelném nektek ha engedné de inkább stress.hu
mi ez az outlet??rákeresek, de várok tapasztalatokat is =)
ez az outlet egy megállóra van az örstől, de a weboldalukon részletesen le van írva hogy hogy jutsz el oda pontosana weboldalon kevés ruha van feltéve, de megkérdeztem az ott dolgozó csajokat és azt mondták hogy hamarosan bővíteni fogják a képeket mert kapni fognak új ruhákat
találhatsz magadnak ott killah meg miss sixty is. személy szerint én inkább a killah-t szeretem de volt már hogy találtam normális sixty-t magamnak
a párom meg inkább energie cuccokat szokott magának venni
Én vidéki vagyok. De szeretném a saját kiemelt szempontjaimat tovább adni. Mert nem elég döngetni magunkat, hogy magyarok vagyunk. Tenni kell érte.
Vásárlásaim egyik legfőbb eleme, hogy ha lehet elsődlegesen azon boltokban vásárlok ahol tudom, hogy a helyi önkormányzatnak fizet adót.
Ha szolgáltatás veszek igénybe szintén az a elsődleges szempont, hogy olyan vállalkozót veszek igénybe aki ott lakik.
Ha primőr áru kell akkor elsődlegesen a helységben élő termelőtől veszem az árut. Mert sokkal biztosabb az eredete. Szembe a multikkal.
Miért is csinálom ? Mert minnél kevesebb pénz megy ki az országból annál kisebb az infláció. Tudjuk, hogy az infláció az emberiség legaljasabb adórendszere.
Vásárlásaim kisebb egységét teszi ki a multik hasznára elköltött pénz. Csak azt pótolom ami máshol esetleg nem szerezhető be.
Mivel magyar vagyok és rokonaim is ezért megszüntettük a CIB Banknál minden szerződést. Más bankkal kötöttünk szerződést. Mivel az a bank mint közremüködő a profitja érdekében sok magyar márka terméket juttatott idegen tőkének. Erősítve a magyar munkanélküliséget és inflációt.
nekem ha vmi kell kivárom a szerdát aztán nyomás az arénába, csak nem szabad elfelejteni kinyomtatni a kupont