Oldal: 3 / 15 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (146) összesen

Téma: Hova jártok vásárolni Budapesten?

Tagocska beáta logója
    Hozzászólás
    5

Alapbeállítás re: Hova jártok vásárolni Budapesten?

Én múltkor voltam a bosnyák térnél egy nagyon jó boltban. overstore outlet a neve, találtam egy gatyót ami állatian nézett ki és 50%al olcsóbban vettem. Miss sixty gatya volt és azóta szinte le sem veszem.

Idézet Caroline eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    valami helyet nem tudtok ahol olcsón lehet márkás ruhákat venni Budapesten ?

Tagocska pamacs logója
    Hozzászólás
    1

Az Overstore tényleg nagyon jó!Én a lakótársammal járok oda elég sokat (kissé Energie megszállott a srác).Persze aztán mindig beleesek a 3ik évezred marketingcsapdáiba,és veszek én is valamit jó olcsón

Tagocska beáta logója
    Hozzászólás
    5

Mondom én,csak az Overstore!
    Régebben sokat jártam a Westendbe,de az a tömeg mindig kikészített.Meghát én célirányosan járok vásárolni (kedvenc márka szempontjából) és így egy outlet amúgy is sokkal jobb.Vesszenek a plázák!!!

Tagocska beáta logója
    Hozzászólás
    5

Hmmm csak Pamacs hallgatott rám és ment el kipróbálni az Overstore outletet és látjátok nem is bánta meg Ugyan azok megtalálhatóak mit a boltokban és sokkal olcsóbb és legalább nem kell nyomorogni a plázákban amikor akciók vannak. Be is linkelném nektek ha engedné de inkább stress.hu

Tagocska mimi logója
    Hozzászólás
    1

mi ez az outlet??rákeresek, de várok tapasztalatokat is =)

Tagocska beáta logója
    Hozzászólás
    5

Kacsint re: Hova jártok vásárolni Budapesten?

ez az outlet egy megállóra van az örstől, de a weboldalukon részletesen le van írva hogy hogy jutsz el oda pontosan a weboldalon kevés ruha van feltéve, de megkérdeztem az ott dolgozó csajokat és azt mondták hogy hamarosan bővíteni fogják a képeket mert kapni fognak új ruhákat találhatsz magadnak ott killah meg miss sixty is. személy szerint én inkább a killah-t szeretem de volt már hogy találtam normális sixty-t magamnak a párom meg inkább energie cuccokat szokott magának venni

Tag populista logója
    Hely
    nyiregyháza
    Hozzászólás
    101

Én vidéki vagyok. De szeretném a saját kiemelt szempontjaimat tovább adni. Mert nem elég döngetni magunkat, hogy magyarok vagyunk. Tenni kell érte.
    Vásárlásaim egyik legfőbb eleme, hogy ha lehet elsődlegesen azon boltokban vásárlok ahol tudom, hogy a helyi önkormányzatnak fizet adót.
    Ha szolgáltatás veszek igénybe szintén az a elsődleges szempont, hogy olyan vállalkozót veszek igénybe aki ott lakik.
    Ha primőr áru kell akkor elsődlegesen a helységben élő termelőtől veszem az árut. Mert sokkal biztosabb az eredete. Szembe a multikkal.
    Miért is csinálom ? Mert minnél kevesebb pénz megy ki az országból annál kisebb az infláció. Tudjuk, hogy az infláció az emberiség legaljasabb adórendszere.
    Vásárlásaim kisebb egységét teszi ki a multik hasznára elköltött pénz. Csak azt pótolom ami máshol esetleg nem szerezhető be.
    Mivel magyar vagyok és rokonaim is ezért megszüntettük a CIB Banknál minden szerződést. Más bankkal kötöttünk szerződést. Mivel az a bank mint közremüködő a profitja érdekében sok magyar márka terméket juttatott idegen tőkének. Erősítve a magyar munkanélküliséget és inflációt.

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

Az infláció nem egy adórendszer...

Idézet populista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én vidéki vagyok. De szeretném a saját kiemelt szempontjaimat tovább adni. Mert nem elég döngetni magunkat, hogy magyarok vagyunk. Tenni kell érte.
    Vásárlásaim egyik legfőbb eleme, hogy ha lehet elsődlegesen azon boltokban vásárlok ahol tudom, hogy a helyi önkormányzatnak fizet adót.
    Ha szolgáltatás veszek igénybe szintén az a elsődleges szempont, hogy olyan vállalkozót veszek igénybe aki ott lakik.
    Ha primőr áru kell akkor elsődlegesen a helységben élő termelőtől veszem az árut. Mert sokkal biztosabb az eredete. Szembe a multikkal.
    Miért is csinálom ? Mert minnél kevesebb pénz megy ki az országból annál kisebb az infláció. Tudjuk, hogy az infláció az emberiség legaljasabb adórendszere.
    Vásárlásaim kisebb egységét teszi ki a multik hasznára elköltött pénz. Csak azt pótolom ami máshol esetleg nem szerezhető be.
    Mivel magyar vagyok és rokonaim is ezért megszüntettük a CIB Banknál minden szerződést. Más bankkal kötöttünk szerződést. Mivel az a bank mint közremüködő a profitja érdekében sok magyar márka terméket juttatott idegen tőkének. Erősítve a magyar munkanélküliséget és inflációt.

Tagocska vwfan logója
    Hozzászólás
    29

nekem ha vmi kell kivárom a szerdát aztán nyomás az arénába , csak nem szabad elfelejteni kinyomtatni a kupont

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Idézet vwfan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nekem ha vmi kell kivárom a szerdát aztán nyomás az arénába , csak nem szabad elfelejteni kinyomtatni a kupont
    Dettó. Amúgy vallhatom magam Magyarnak és vásárolhatok nem a multiknál drágán attól még éhen halok. Én a kedvezményekre utazom.

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104