Én és szeretem a csokit, de inkább a buborékosat, mint sem a milkát
Én is szeretem a csokit mint ti. Ma kóstoltam először a Milka kávékrémes táblás csokit. Sajna a nevét nem tudom pontosan lefordítani mert németül van. De nagyon finom.
Én és szeretem a csokit, de inkább a buborékosat, mint sem a milkát
Minden jöhet, ami csokiiii!!! Még a zsírízű, gyenge minőségű mikulás- és nyúlcsokikat is szeretem!Ez már függőség?
igen egy kicsit már függő vagy..a kérdés az, hogy milyen is egész pontosan az a zsírízű milkás?mert erre azért nagyon kíváncsi vagyok..vagyis lennék mert ilyet még nem ettem..arról hallottam hogy mangalica cuccal töltött csoki..de azért ez a zsíros story még nekem is meredek
Hát igen a csokiKi ne szeretné? Nekem rengeteg kedvencem van, de talán amibe sosem csalódtam azok a magasabb kakaó tartalmú ízesített ét csokik! Aki evett már ilyet az tudja miről beszélek. Ha meg kommerszebb csokira vágyom akkor egyértelműen Milka.
Tényleg ajánljatok nekem, a fentebb említett márkásabb magas kakótartalmu, de jó árú csokikat!(és ne a lindt-tel gyertek mert azt ismerem és szeretem, bár ettem már annál jobbat is)
Két étcsokit ettem életemben, amire azt mondom, hogy finom. Az egyiket az általad említett Lindt készítette, a másikat pedig Côte d'Or. Az utóbbi szerintem finomabb volt!
Én a Cote d'Ort tudnám ajánlani, főleg a Spécialités nevű temrékcsaládját. Abból is a Truffé Noir Orange a kedvencem
Én nemrég vásárolni voltam egy hipermarketben és ott kóstolhattam cote d'or-t....hát valami fenséges!Nem voltam oda az étcsokikért de ezután lehet átállok rájuk mert őrület milyen érzésFura mert eddig is ettem csokit de ez valami másfajta,mint a tejes változatuk. A szép,dekoratív promós lányok meg felvilágosítottak,hogy akár Brüsszelbe is el lehet jutni ha veszek elefántos csokit és a blokkján lévő dolgokat meg regisztrálom az oldalon. Azért a csokigyárban nem tudom,hogy hogy tudnám megállni,hogy ne vessek fejest a krémes csokitengerbe...talán az 200°C meg fog akadályozni
a sparban engem is kiínálgattak "dekoratív" promós lányok cote dor-ral úgyhogy beszélgettem is velük 1 kicsit és amíg ment a "small talk" felfaltam a fél standjukatÉs ha jol emlékszem a brüsszeli ut csak a főnyeremény
jah igen nem csak az utat lehet megnyerni hanem valamilyen herendi porcelán készletet is vagy mijamanót!
Amúgy ezt a trükköt én is bevetettem
Ott dumáltam velük és annyira lefoglaltam őket,hogy észre se vették,hogy kb fél tábla csokit benyomtam