Igenis vannak Magyarországon nagyon jó étcsokik, csak jó helyen kell keresni, pl erre szakosodott édességboltban
Igenis vannak Magyarországon nagyon jó étcsokik, csak jó helyen kell keresni, pl erre szakosodott édességboltban
Jah, de ezek amiket felsoroltál finomak ugyan, de nem szabad elhinni hogy ezek a csokoládé csúcsa, kérdezz meg egy cukrásztMondjuk a csokiautómatákat bírom, amikből kellemesen lehűtve esik ki a csokirúd
én eléggé kedvelem a csokikat, de ezt a márkát ami itt említetek azt nem igazán kedvelem.mivel egyáltalán nem elég benne a mogyoró, sem nem a csoki máz, és emellett még jó drága is, szóval szerintem elég gáz, hogy itt mindenki szereti..
Nem tudom írta e már valaki, nem olvastam végig a fórumot, minden esetre a lényeg, az, hogy olvastam nem olyan régen, hogy fogyókúrázni csokival is lehet. Mégpedig úgy, hogy semmi mást nem eszel mellé. Amikor rád tör az éhség, bekapsz 2 kocka csokit, vagy egy falatot, és emellett sok vizet iszol. Arra már nem emlékszem, hogy ezt mennyi ideig kell csinálni, de -bár nagy csoki imádó vagyok- elgondolkodtam, hogy azért nem bírnám csak csokival... szeretem a húst, a gyümölcsöket, a főzelékeket, minden földi jót, és ezzel a fogyókúrás ötlettel sem lettem okosabb, és vékonyabb.
Valaki esetleg már próbálta? És megéri?
Lehet, hogy működik, és lehet vele fogyni, mert 1-2 kocka csoki nem lehet olyan sok kalória, de elűzi az éhséget, de abban biztos vagyok hogy nagyon egészségtelen. Én biztos nem próbálkoznék ilyesmivel, pedig én is nagy csokifaló vagyok, de ennél fontosabb a kiegyensúlyozott táplálkozás - véleményem szerint.
Ki ne szeretné a csokit??
Nem is értem.. 8-)
Nekem jöhet bármilyen kivitelben, szeretem a tömény édeset, a mentolosat, a gyümölccsel ízesítettet, bármit.. És rendes 21. századi emberként, napközbeni fő eleségem is a csoki, rendes kaját szinte csak reggelire meg vacsorára eszek, de ettől édes az életem..
Ahol én dolgozom - egész nap gép előtt - ott is megvannak az óránkénti 10perces szünetek, plusz egy félórás ebédszünet, de a munkaidőnk 9-17.30ig tart.. úgyhogy mindenki megkapja, ami jár.
És a csokit én is szeretem.. mindegyiket!
Én is nagyon édesszájú vagyokA mogyorós csokikat nem nagyon szeretem, sőt a fehér csokikat sem, de a többi jöhet! Nagy kedvencek: kitkat, milka bármelyik ízesítés
![]()
Ausztriába érdemes kimenni, onnan hoztunk sokfélét.