Oldal: 17 / 20 ElsőElső ... 7121314151617181920 UtolsóUtolsó
Eredmény: 161 - 170 (198) összesen

Téma: Imádom a csokit!

Tagocska locklady logója
    Hozzászólás
    20

Alapbeállítás re: Imádom a csokit!

Én anyira imádom az étcsokit

Enkelder
    Vendég Enkelder logója

Igenis vannak Magyarországon nagyon jó étcsokik, csak jó helyen kell keresni, pl erre szakosodott édességboltban

Enkelder
    Vendég Enkelder logója

Jah, de ezek amiket felsoroltál finomak ugyan, de nem szabad elhinni hogy ezek a csokoládé csúcsa, kérdezz meg egy cukrászt Mondjuk a csokiautómatákat bírom, amikből kellemesen lehűtve esik ki a csokirúd

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Idézet mortadella eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    különben ja. A snickerst azt úgy lehet enni. úgy rendesen, nem csak úgy elnyammogni mint a bohóc csokit. tényleg rátaláltak a reklmában, hogy Egyél valamit, azt úgy lehet rágni
    snickers nálam is favorit bármikor le tudok nyomni egyet

Tagocska tibajazmi logója
    Hozzászólás
    8

én eléggé kedvelem a csokikat, de ezt a márkát ami itt említetek azt nem igazán kedvelem.mivel egyáltalán nem elég benne a mogyoró, sem nem a csoki máz, és emellett még jó drága is, szóval szerintem elég gáz, hogy itt mindenki szereti..

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Zavarban re: Imádom a csokit!

Nem tudom írta e már valaki, nem olvastam végig a fórumot, minden esetre a lényeg, az, hogy olvastam nem olyan régen, hogy fogyókúrázni csokival is lehet. Mégpedig úgy, hogy semmi mást nem eszel mellé. Amikor rád tör az éhség, bekapsz 2 kocka csokit, vagy egy falatot, és emellett sok vizet iszol. Arra már nem emlékszem, hogy ezt mennyi ideig kell csinálni, de -bár nagy csoki imádó vagyok- elgondolkodtam, hogy azért nem bírnám csak csokival... szeretem a húst, a gyümölcsöket, a főzelékeket, minden földi jót, és ezzel a fogyókúrás ötlettel sem lettem okosabb, és vékonyabb.
    Valaki esetleg már próbálta? És megéri?

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Lehet, hogy működik, és lehet vele fogyni, mert 1-2 kocka csoki nem lehet olyan sok kalória, de elűzi az éhséget, de abban biztos vagyok hogy nagyon egészségtelen. Én biztos nem próbálkoznék ilyesmivel, pedig én is nagy csokifaló vagyok, de ennél fontosabb a kiegyensúlyozott táplálkozás - véleményem szerint.

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Ki ne szeretné a csokit??
    Nem is értem.. 8-)
    Nekem jöhet bármilyen kivitelben, szeretem a tömény édeset, a mentolosat, a gyümölccsel ízesítettet, bármit.. És rendes 21. századi emberként, napközbeni fő eleségem is a csoki, rendes kaját szinte csak reggelire meg vacsorára eszek, de ettől édes az életem..

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Ahol én dolgozom - egész nap gép előtt - ott is megvannak az óránkénti 10perces szünetek, plusz egy félórás ebédszünet, de a munkaidőnk 9-17.30ig tart.. úgyhogy mindenki megkapja, ami jár.
    És a csokit én is szeretem.. mindegyiket!

Tag lorand logója
    Hozzászólás
    92

Én is nagyon édesszájú vagyok A mogyorós csokikat nem nagyon szeretem, sőt a fehér csokikat sem, de a többi jöhet! Nagy kedvencek: kitkat, milka bármelyik ízesítés
    Ausztriába érdemes kimenni, onnan hoztunk sokfélét.

A téma címkéi: