-
Aktív tag
re: Imádom a csokit!
hát lementem a boltba itt alattunk van egy ilyen "késdobáló" bolt, de itt nem volt semmi különleges Kitkat, csak a sima hagyományos, no mind1,most beérem ezzel is.
-
Aktív tag
nekem is dobhatnál egyet, tökre megenném, de melózok..:S lucky man!
-
Aktív tag
miért és munkába nem ehetsz csokit vagy mi van? biztos van a munkahelyed mellett valami kisbolt vagy bufé vagy ilyesmi!
-
Tag
én most egy gyrost nyomtam melóban :P
amúgy múltkor megörültem, mert nyertem egy csokival egy másik csokit, csak mire bevittem a boltba a csokipapírt, kiderült h már lejárt az akció
most nem tudtok valamilyen akcióról?
-
Aktív tag
-
Tag
Hol dolgozol, ha szabad tudni?
-
Aktív tag
hát nem szabad ilyen munkahelyre dolgozni menni... nem szeretem ezeket a modern felfogású helyeket ahol levegőt sem szabad venni... nem hiszem, hogy ettől hatékonyabb lesz a munka, hogy ekkora a szigor... kell néha egy kis szünet!
-
Aktív tag
egy pénzbehajtó cégnél, pesten. több irodaház is van egymás mellett, tiszta beton dzsungel..
-
Tag
Ejj, az nem lehet túl izgalmas... én legszívesebben marketinges cégnél dolgoznék, ahol kell egy kis kreativitás is..
És persze hol enni lehet a csokikat kétpofára 
-
Aktív tag
hát, itt sajnos nem nagyon van idő csokizni, egyfolytában jönnek az ügyfelek levelei, telefonja, ki miért nem tud éppen fizetni..:S szomorú. pedig biztos ők is boldogabbak lennének egy kis csokitól!!!