Én nem nagyon szeretem a jeget,és csak egy téli sportot szeretek az pedig a jégkorong :P
Hasonló témák:
Hó... Mindenkinek mást jelent és sokaknak szép emlékek fűződnek hozzá. Salynos a Globális felmelegedésnek köszönhetően egyre enyhébb telek lesznek és szép lassan búcsút kell intenünk a hónak, a jégnek. Ki szereti a jó kemény teleket? Ki szereti a téli sportokat?
Én nem nagyon szeretem a jeget,és csak egy téli sportot szeretek az pedig a jégkorong :P
Hasonló témák:
A jégkorong nekem nem szimpi viszont annál inkább a jégkori.
Én személy szerint karácsony környékén, vagy előtte nagyon tudok örülni a hónak, feldobja a hangulatomat. De ilyenkor már nem lelkesedem érte túlságosan. Csak akadályozza a közlekedést, stb.
A hóban nekem csak az a jó, hogy lehet hógolyózni és hóembert építeni! ( Kár, hogy már "felnőtt" vagyok, mert ha egyedül nekiállok, kiröhögnek. Pedig JÓ!!! ) Az idén télen szerettem volna hóembert csinálni, de mire alkalmam lett volna rá, mindig elolvadt.
Jövő héten ismét lesz hó(állítólag),keríts rá időt,mert nagyon jó dolog hógolyózni és hóembert építeni.Mi mindig építünk az udvaron(hiába vagyunk felnőttek)
Szerintem már nem lesz idén számottevő hó. Pesszimista vagyok. Pedig még szánkózni is jó!
Jöhetnél hozzám is havat söprögetni,ha lesz hó. Fizethetsz is érte!
Etlek!
Péntek van! És nincs hó!
Itt lenn délen legalábbis.