Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Index Fórum

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Alapbeállítás Index Fórum

Hamarosan indul a mandula

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Alapbeállítás Index

hehe regisztráltam egy domaint.. Fórum index

Hasonló témák:

Tag Agaras logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    69

Tag Agaras logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    69

Alapbeállítás re: Index

kedvencem:
    tejföl + csirke + mell

ismerősöm oldala agarakról, agarászatról (nyúlra) szól és a kutyák egészségéről, élethosszáról is.
    egy érdekes kombináció az ő oldalánál ez volt:
    "hosszú életű nyulak"

bocs az off-ért.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Alapbeállítás re: Yox Index

Nemsokára új értelmet nyernek a fórumok. Lesz ahol kettőből egy lesz csinálva, új is fog indulni. Meg új helyen is lesz. Van, ahol lepartnerkedtem egy csomó másik fórummal. Érdekes lesz, kíváncsi leszek mi jön ki belőle.
    Ezt is beindítom újra, mert már nagyon el volt hanyagolva szegény, aztán ezt is összevonom. Érdekes lesz.

Digitális precíziós és labormérlegek.

Nagyon gyors kiszállítás. Jelenleg ez a kép a győztes nálam. Ezt érdemes kicsit optimálisabbra művelni. Akkor hát szóljon helyettem a helyezés. Ha elértem amit akartam, egy új bejegyzésben jelzem is azt. A linkre kattintva el is érhető az oldal: www.merleg.biz

Mérleg
    mérleg

Vagy egy morci google algoritmus, vagy egy kedves jóakaró irigysége miatt büntit kapott a duma fórum. Szerencsére amúgy is más terveim voltak vele. Amint felkonfigurálásra kerül az új szerver, azonnal átrakom oda minden oldalamat. Továbbiakban pedig a duma fórum domain új helyre kerül. Ezzel sok dolog fog változni.. és nem mellesleg megduplázódik az ereje.

Lassan elérkezünk a célunkhoz. Ha minden jól megy, októberben új fejezet kezdődik. Sokkal több időt és pénzt tudok a saját projectekre fordítani.

Egy eddigi munkám, amiben segítettem az oldal struktúrát kialakítani, valamint kicsit javítani is a helyezést. A három főbb oldal a hitel, lakáshitel, személyi kölcsön oldalak, blogok. Ezeknél már jóval kevesebb lesz a munka, eddig rengeteg volt vele.
    Remélem lesz időm elindítani 2 új fórumot, amik szintén felkerülhetnek ide, továbbá ezeket népszerűsíteni. Az már biztos, hogy az idő nem a barátom. Max gázon nyomulva is csak úgy repkednek a hónapok miközben a "többméteres" kitűzött célon csak millimétereket haladok.
    Eddig szivatott az is, hogy elköltöztünk és az internetet csak most kötötték át a régi helyről, 1 hónapig csak egy lepkehálóval csapkodtam a levegőt, hátha beleakad némi kibertér. (vettem egy nagy panel wifi antennát és ami jött rajta) Most már saját nettel, éjjel nappal tudok dolgozni. Hallelúja.

A napokban nekiállok a recept fórum gondozásának. Eddig csak hánykódott a web tengerében. Nem volt időm semmire. Most sem lenne, csak már elég jól kezdett hanyatlani. Ráadásul egy konkurens laptulajdonos próbált rábeszélni, hogy hagyjam abba, mert "nem életképes" . Gondolom ő csak azt látta, hogy nem fejlődik, ami igaz is. Csak azt a részét nem tudta, hogy azért, mert el van hanyagolva.

Most ez a két ok miatt nekiállok, és kicsit pozícionálom, hogy legyenek látogatók, akik meg a tartalmat bővítik majd.
    Remélem sikerül 1 hónapon belül elérni azt a pozíciót, ahonnét már csak egyre feljebb kerül a tömérdek receptekkel folgalkozó oldalak között. Hajrá.

Lassan elérem az egyik célt a hitel fórummal.. Már be-bekacsingat az első oldalra a "hitel" szóra keresve. Ez egész jónak mondható tudva, hogy milyen verseny van ezen a piacon. És még a töredéke sincs kész annak ami a terveim között szerepel.

Bízok benn, hogy ez nagyobb kedvet ébreszt a témában érintett emberek/szakértők körében arra, hogy regisztráljanak és kérdezzenek/válaszoljanak. A lehetőség adott, ha rendelkeznek bloggal, az rss beállítható, minden hozzászólás nál megjelenik egy link is. Sajnos már egy tagot ki kellett tiltenom. Kb. 10 félmondatos hozzászólás után elkezte linkelgetni a provident oldalát, de nem is akárhogy. Egy egymondatos hozzászólásba 2 linket is beillesztett, szinte azokból állt a hozzászólás. És nem csak ott, a duma fórumon is, a hitel témában.

Elkezdem a blog írását. Először a gregarius nevű rss aggregátorral szerettem volna megoldani a fórumok tartalmának listázását, ám valami oknál fogva a google nem volt hajlandó indexelni.Így döntöttem az mellett, hogy wp-ből rss parserrel listázom. Így persze kisebb nem jelenik meg a tartalom, csak a linkek, de talán akkor is elérem a célom.

A továbbiakban újabb fórumokat indítok, így amint lesz érdemleges tartalmuk, azok is felkerülnek ide. Hajrá.

Új ingatlan apróhirdető oldal a láthatáron.

Nemsokára gőzerővel indul az oldal. Addig is a link:
    Ingatlan

Az oldalon lesz magán és üzleti hirdetés feladási lehetőség. Továbbá nem kis munka és szervezés áll mögötte. Komolyan meg lett tervezve. Most még csak demo egy demó oldalon, de már tényleg nincs sok hátra és indula mandula.

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104