- internet
-
Tagocska
internet
Utoljára módosítva: subaa által : 2009-05-16 14:32 Oka: hiányosság
-
re: internet
itt találsz egy leírást a dologról, hogy hogyan tudod megnézni:
http://www.msnfan.hu/blog/ip-cim-megszerzese-msn-en.msn
-
Say Hello To My Little Friend
re: internet + olvasgatni
A klub, alkotók, zenészek, festők, grafikusok, költők, és írók, tehetségek, életművészek, végtelen, szellemi, kultúr- és alkotó központja. Mobil tudástár és szellemi termék bank. Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
-
Helló. Köszi, hogy ezt elmondtad, nagyon szép..
A weblap url-t kivettem a profilodból, mert a fórum nem linkel semmilyen olyan oldalt, ami "rossz szomszédnak" számít, mert a google által tiltott technikát használ a jobb pozíció eléréshez. (mellesleg a legamatőrebbet, pár héten belül végleg bannolni fog a google a találati listáról)
-
Say Hello To My Little Friend
Gyere és tedd próbára magad! Szállj ringbe Te is fantasztikus nyereményeinkért!
Minden április 27 és május 25. között regisztrált felhasználónk részt vesz egy sorsoláson, ahol olyan fantasztikus nyereményeket sorsolunk ki, mint egy Olympus C-25 digitális fényképezőgép, vagy a nagyon praktikus Philips SA2840 4GB-os MP3 lejátszó, és egy kártyafüggetlen Samsung SGH-E250 mobiltelefon.
Az LG 42LG2000 LCD televízióért, a 100.000 Ft-ért, vagy pedig az iPhone-ért az általunk meghirdetett ügyességi játékokból álló versenyeken résztvevők küzdhetnek meg egymással.
Aktuális versenyeinkről minden felhasználónkat hírlevelünkben értesítjük.
Játssz velünk és nyerj! -->[morderálva] http://jatek.forum.hu [/moderálva]
-
Köszi, hogy szólsz..
Én meg szólok, hogy ez a fórum NEM egy APRÓHIRDETŐ!!!
-
Tagocska
Ez valami kegyetlen amit művelnek, mindíg ott kell legyen a szemed, különben széttépik a fórumot.
-
és még mennyi van amit nem látsz, mert azonnal törlöm, meg pont itt vagyok és elcsípem.. 100+
napi 4 tagot bannolok..
-
Tagocska
Öregem, nem irígyellek, na megyek füvet nyírni...
-