Az én problémám elég egyszerű: nincs munka nincs pénz!Én is a szüleim fizetéséből élek, de ez nem mehet így sokáig. Elvállalnák szinte bármi munkát...ha lenne. :S
Hasonló témák:
Ebben a témában,ha valami problémád van azt írd be.
És nem csak én,hanem a fórumon járok is segíteni fognak,ha tudnak:P
Az én problémám elég egyszerű: nincs munka nincs pénz!Én is a szüleim fizetéséből élek, de ez nem mehet így sokáig. Elvállalnák szinte bármi munkát...ha lenne. :S
Hasonló témák:
A gyülekezetednél nincs valami munka? Pl. titkár vagy karbantartó... próbálkozzál. Az egyháznál is vannak olyan munkakörök, amelyekért fizetés jár, mint máshol. Hm? Aztán hirdethetnél is újságban, interneten... biztosan már próbáltad, bocsi.
Neeeem, a mi szervezetünk nem profitorientált, nálunk az egyes tisztségeket RÉGEN MEGKERESZTELT személyek töltik be (Vének, Kisegítőszolgák), és ők sem kapnak pénzt érte. Nálunk ilyen nincs. Jézus sem kért sose pénzt azért, hogy másokat tanított. Az újságot meg netet próbáltam már, Egerből fel is hívtak, hogy 1 hétre mehetek is 20000HUF-ért fát hasigatni 16 órában!Pedig írtam, hogy csak Kőrösön, és max 8 órában.
Megpróbáltam én már majdnem mindent.
Na, mindegy majd lesz valahogy. Addig is itthon melózok, szülőknek nagy segítség!
Rendes fiú vagy. Azért csak próbálkozz folyamatosan, előbb-utóbb bejön valami. Én is évekig voltam munkanélküli. Dolgoztam az Elcoteq-ben is, mert nem volt más. Az éjszakázást a gyerekek nem nagyon csípték. Folyton kérdezték, mikor jössz haza, anya? Éjszakás műszak után először a suliba mentem be, hogy megtudjam, mi van velük? Utána mentem hatza aludni. Délután keltem, este újra éjszakai műszak. Három éjszaka egymás után, három pihenőnap, utána három nappal. Állítólag most már még rosszabb. Négy nap munka van egyben... ja! Nem napi 8, hanem 12 óra, ezt az apróságot el is felejtettem.
Júúúúúj ez szörnyű.Itt mondjuk lenne munkalehetőség, de csak olyan, ami rámehet az egészségemre, szóval szülők is azt tanácsolták, hogy inkább maradjak itthon és segédkezzek. Mondjuk még egy lehetőség van, de arra meg csillagászatilag kicsi esély van, mégpedig hogy felvesznek a Kiskunsági Nemzetii Park Igazgatóságához, ugyanis összefüggő nyári gyakszin ott voltam, és igencsak meg voltak elégedve velem, hátha ez jelentene vmit. Egy próbát megér majd!
Mindenképpen próbálkozz, ha meg voltak veled elégedve! Méghozzá személyesen. Vigyél önéletrajzot is. Nagyon szorítok neked!
Ok, köszi!Mondjuk az önéletrajz az mindig alap, mikor megyek valahová állásinterjúra, személyes iratok és természetesen mindig személyesen megyek. Telefonon max időpontot szoktam egyeztetni, mert van olyan hely, ahová nem szeretik ha az ember csak úgy "bepofátlankodik".