Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (21) összesen

Téma: Jó fórum a dumafórum...

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás Jó fórum a dumafórum...

Miért szereted ezt a fórumot? Mióta vagy fenn? Milyen témák érdekelnek leginkább? Milyen sűrűn lépsz be?

Tagocska Nero logója
    Hely
    az igéret földje...
    Hozzászólás
    12

Alapbeállítás re: Jó fórum a dumafórum...

Par honapja regiztem, de nem sok idom van sajna irogatni

Hozzászólás
    364

Nem hiszem el, hogy mindenki ennyire passzív...

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Szeretek itt lenni. Jó beszélgetni, pláne ha itt van inad, iceman vagy g-easy. Mellesleg jó moderátornak lenni.

Hozzászólás
    364

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szeretek itt lenni. Jó beszélgetni, pláne ha itt van inad, iceman vagy g-easy. Mellesleg jó moderátornak lenni.
    "Mellesleg jó moderátornak lenni"...

Mondtad ezt még tegnap este...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    "Mellesleg jó moderátornak lenni"...

Mondtad ezt még tegnap este...
    Én azt kívánom, hogy legyen valóban jó számodra moderátornak lenni! Becsülettel, tisztelettel, de kíméletlen lelkiismeretességgel gyomláld az ide nem való megnyilatkozásokat. Ha úgy gondolod, hogy a korábban ezen a fórumon a moderátori feladatod ellátásában megszerzett komfortérzetedet a jelenlétem tartósan sérti, akkor nekem elég egy privi és nem fogsz többet látni itt....

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Az ilyen tagokat, mint ti, a maximális megbecsüléssel és tisztelettel látjuk a fórumon..

A moderátor akkor jó moderátor, ha ti észre sem veszitek amit csinál.. mire elolvasnátok, már törölve vannak a sértő, reklámozó stb. beszólások..

tovább megyek.. nektek már a reklám is belefér.. már "ismerjük" egymást.. nem beszúrni a reklámot és végleg lelépni vagytok itt. ha valamiben segíthet a fórum látogatottsága, nyugodtan írjátok be..

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Idézet Erdős eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én azt kívánom, hogy legyen valóban jó számodra moderátornak lenni! Becsülettel, tisztelettel, de kíméletlen lelkiismeretességgel gyomláld az ide nem való megnyilatkozásokat. Ha úgy gondolod, hogy a korábban ezen a fórumon a moderátori feladatod ellátásában megszerzett komfortérzetedet a jelenlétem tartósan sérti, akkor nekem elég egy privi és nem fogsz többet látni itt....
    Köszönöm Erdős!
    Isten ments hogy lelépjetek! Ilyen művelt, derék emberrel ritkán találkozik az ember! Mellesleg nagyon szeretem olvasni a remek üzeneteid a dínos résznél. Elgondolkodtatóak... Érdekesek és nem mindennapiak! TE EGY EGYÉNISÉG VAGY!

Tag szelidgalamb logója
    Hozzászólás
    109

Szerintem a fórum az jó és a többi fórumhoz hasonlítva talán sokkal jobb. Igaz én sok barátságra nem számíthatok ,hisz arógáns és sokszor idegeket sértő magatartásommal . Úgy érzem hogy miattam sokan elmentek ,de higgyétek el ,nem volt szándékom megsérteni senkit sem. Nos igaz hogy én kis pont vagyok a fórum építéshez és kellő tapasztalattal sem rendelkezem ,de szerintem a sok széttagolt topik nem igazán rendelkeznek a vendég csalogatással. Nem igazán tudom hogy hogyan lehet kilépni. Gyorsan hozzáteszem a látogató vendégek kedvéért hogy nagyon jó helyen járnak és igazán kiváló oldal.

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm Erdős!
    TE EGY EGYÉNISÉG VAGY!
    Én az vagyok aki, de az totál...és ha egy mód van arra, hogy el lehessen kerülni a személyes és nagy nyilvánosság előtti dícséreteket, akkor azt lehetőleg kerüljük el.... Ez csak egy kérés a részemről....
    Tudod, hogy ahogy most kell fel a Nap vigyorogva mosolygok rá?
    S ezt az örömöt nektek köszönhetem. Azért ezt, jó érzés megtapasztalni.
    Én is köszönöm a megértéseteket.

Üdv. Erdős

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: