Par honapja regiztem, de nem sok idom van sajna irogatni
Miért szereted ezt a fórumot? Mióta vagy fenn? Milyen témák érdekelnek leginkább? Milyen sűrűn lépsz be?
Hasonló témák:
Par honapja regiztem, de nem sok idom van sajna irogatni
Nem hiszem el, hogy mindenki ennyire passzív...
Szeretek itt lenni. Jó beszélgetni, pláne ha itt van inad, iceman vagy g-easy. Mellesleg jó moderátornak lenni.
Én azt kívánom, hogy legyen valóban jó számodra moderátornak lenni! Becsülettel, tisztelettel, de kíméletlen lelkiismeretességgel gyomláld az ide nem való megnyilatkozásokat. Ha úgy gondolod, hogy a korábban ezen a fórumon a moderátori feladatod ellátásában megszerzett komfortérzetedet a jelenlétem tartósan sérti, akkor nekem elég egy privi és nem fogsz többet látni itt....
Az ilyen tagokat, mint ti, a maximális megbecsüléssel és tisztelettel látjuk a fórumon..
A moderátor akkor jó moderátor, ha ti észre sem veszitek amit csinál.. mire elolvasnátok, már törölve vannak a sértő, reklámozó stb. beszólások..
tovább megyek.. nektek már a reklám is belefér.. már "ismerjük" egymást.. nem beszúrni a reklámot és végleg lelépni vagytok itt. ha valamiben segíthet a fórum látogatottsága, nyugodtan írjátok be..
Szerintem a fórum az jó és a többi fórumhoz hasonlítva talán sokkal jobb. Igaz én sok barátságra nem számíthatok ,hisz arógáns és sokszor idegeket sértő magatartásommal . Úgy érzem hogy miattam sokan elmentek ,de higgyétek el ,nem volt szándékom megsérteni senkit sem. Nos igaz hogy én kis pont vagyok a fórum építéshez és kellő tapasztalattal sem rendelkezem ,de szerintem a sok széttagolt topik nem igazán rendelkeznek a vendég csalogatással. Nem igazán tudom hogy hogyan lehet kilépni. Gyorsan hozzáteszem a látogató vendégek kedvéért hogy nagyon jó helyen járnak és igazán kiváló oldal.
Én az vagyok aki, de az totál...és ha egy mód van arra, hogy el lehessen kerülni a személyes és nagy nyilvánosság előtti dícséreteket, akkor azt lehetőleg kerüljük el.... Ez csak egy kérés a részemről....
Tudod, hogy ahogy most kell fel a Nap vigyorogva mosolygok rá?
S ezt az örömöt nektek köszönhetem. Azért ezt, jó érzés megtapasztalni.
Én is köszönöm a megértéseteket.
Üdv. Erdős