hát attól függ kinek vennéd
pl: muterom nagyon szereti a könyveket vagy valamilyen konyhai eszközt
Tippek ötletek karácsonyra. Minden évben eljön ez az idő, amikor annyi mindent szeretnék, de semmire nincs idő/ötlet/pénz/elérhetőség/valami
Szóval milyen karácsonyi ajándék tippeket tudsz?
hát attól függ kinek vennéd
pl: muterom nagyon szereti a könyveket vagy valamilyen konyhai eszközt
A könyv kitűnő ajándék. Ha semmi időd nincs boltokat járni, vagy utálod, nézd meg a bookline-t. Hatalmas választék szokott lenni, gyakran akciókkal. Biztosan most is van akció, ünnepek előtt. Házhoz viszik neked, ha kell. Már csak át kellene nézni a kínálatot.
Nőknek tudom ajánlani a mérlegetkonyhai és fürdőszobait is
ismerek egy jó mérleg webshopot
Nem rajongok a mérlegért. Még a végén elsírom magam, ha ráállok.
Ti már ilyenkor tervezitek a karácsonyi ajándékokat? Én általában előző nap (vagy legfeljebb egy héttel előtte) szoktam megvásárolni mindenkinek. Azért nem előbb, mert így nem kell sokáig tárolni. Az ajándék akkor az igazi, ha meglepetés, és minél tovább tárolom, annál nagyobb a felfedezés esélye.
Én a bevásárlás előtt soha nem tudom, hogy kinek mit vegyek (krónikus ötlethiányban szenvedek), de mégis mindenki örül az ajándékomnak, mert ha meglátok valamit, aminek örülne valaki, akkor megveszem. Nem is érdemes előre eltervezni, mert ha pl. eltervezem, hogy veszek anyukámnak egy piros zoknit, akkor biztos, hogy csak zöldet lehet kapni.(Murphy törvénye.) Inkább körül kell nézni, hogy mit lehet kapni, és abból válogatni, hogy ki minek örülne.
Ha nincs pénzetek, időtök, akkor nem csak venni, hanem készíteni is lehet ajándékot. Sokkal jobban örül neki aki kapja.
(Adjak tudatos vásárlási tippeket, vagy ne hangoztassam inkább, hogy környezetmérnök vagyok, és környezetbarát módon is lehet ajándékozni?)
Meg van már, hogy mit kap a barátnőm .. de félek, hogy beleolvas a fórumba (néha szokott) így nem merem leírni.. de karácsony után megosztom.. nagyon tetszik..
Nálunk a könyv ötlet mindig bejön. Ha nem regényt, akkor egy albumot, nézegetős könyvet szerintem nem nehéz kiválasztani az érdeklődésnek megfelelően. Persze az áruk magasabb, de ezek később is bármikor levehetőek lesznek a polcról.
Meg persze a regények is nagyon jók, mert karácsonykor végre akad némi idő kikapcsolódni és végigolvasni egy-egy rég várt könyvet : )
Én a gyereket idén háziállattal szeretném meglepni. Úgy gondolom, hogy most már megérettek a "feladatra" : ) és nem rám hárul majd.
Van tapasztalatotok karácsonyra alá "csomagolt" háziállattal? : )
Kertesházban lakunk, szóval a kutya sincs kizárva - főleg mert a srácok a leginkább azt szeretnének : )