Oldal: 3 / 6 ElsőElső 123456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (55) összesen

Téma: kedvenc film

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás re: kedvenc film

Jelenleg a kedvenc filmem az Eli könyve...utóbbi idők egyik legjobb filmje. Jó a story és az egész nagyon jól van összerakva.

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Nekem pont hogy akkora csalódás az eli könyve hogy csak na... Számomra teljesen értelmetlen volt az egész film, és nagyon hatásvadász. Nem illik az ilyen a zseniális Denzel bácsihoz...

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Nem, hiszem,hogy ilyen egyszerűen lehetne eldönteni,hogy melyik a kedvenc film.. Nem akarom túlbonyolítani, de kategoriákra azért mindenképp lebontanám.. Nem lehet egy vígjátékot összehasonlítani egy horrorral sztm...

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet bghtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jelenleg a kedvenc filmem az Eli könyve...utóbbi idők egyik legjobb filmje. Jó a story és az egész nagyon jól van összerakva.
    tényleg nagyon jó film, csak ajánlani tudom!

Tagocska PartyGirlie19 logója
    Hozzászólás
    17

tényleg valóban elég korrektül sikerült ezt a Washingtonos Book of Eli-t összerakni.nekem főleg a végén lévő fordulat tetszik a legjobban.egyszerűen igényes és ez a pali is valami kegyetlen jó színész..nagyon szeretem..

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

hát a denzel alakítása azért a kiváló színészi játéktól távol áll szerintem, akár a legtöbb hollywoodi színészé

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

nekem a legújabb legkedvencebb az a Defendor, nagyon megható meg valóságos és mégis izgalmas, mindenkinek csak ajánlani tudom!
    A másik hja sorozat bár film is készült belőle az a BAttlestar Galactika az valami hihetetlenül jó, az is mindenkinek kötelező még akkor is ha nem vagy totál sci-fi rajongó!
    Örök kedvencem az a Forrás! Azt nem lehet űberelni, kicsit zavaros lehet de mindenképp nagyon igaz és nagyon jó!!!

Tag krumplifejű huszár logója
    Hozzászólás
    42

legutóbb az Eredet-et láttam...nagggyon jó csak ajánlani tudom. Érdemes moziban a nagy vászon miatt. Über látványra kell felkészülni. Végre egy film ami megmutatja sima 2dimenziós moziban,hogy van még értelme nem csak 3d-ben gondolkodni!

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Nekem a legújabb amit láttam és nagyon megtetszett az a Cemetery Junction!
    Lényegében azt mutatja be hogy egy kisvárosból mennyire nehéz is kitörni és kinek mik a céljai ki mennyire befolyásolható és mennyire fontos is az hogy legyen meg az akaratunk a célunk és ne féljük az elérni!
    Nagyon jó lett ez a film és ami még eszméletlen jó benne hogy a 20 század vége felé játszódhat angliában és nagyon jó beleélni magad az adott kor vonásaiba.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Én is láttam az Eredet-et és nagyon jó film, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jók a színészek és nagyon átadják az érzést...! Annyi volt vele a gondom hogy egy nagyon kicsit vontatott volt de ha rövidebb lett volna a film akkor nem tudták volna jól elmesélni a történetet. Ilyen filmeket sokat csinálhatnának, mert ezeknek van értelme, leköt és izgalmas.

A téma címkéi: