"Minek álmodni, ha ébren is jó!"
"Nem minden arany, ami fénylik!"
Sokféle mondás van. Nektek melyik a kedvencetek?
"Minek álmodni, ha ébren is jó!"
"Az ember több annál, mint amit alkotni tud."
Én így értelmezem: Egy ember élete sokkal fontosabb mint bármely általa alkotott műalkotás. PL a Nagy piramis építésénél sokan meghaltak hogy elkészülhessen, a mondás szerint az elhunyt emberek többet értek mint az elkészült piramis.
Hát nem tudom. Maradandót alkotni, beírni a nevemet a jövőbe, minden ember számára vágyott dolog. Az nem mindegy, hogy ezt milyen áron teszem meg. Egy-egy átlagon felüli ember alkotása messze túl éri a korát. Irinyi János gyufája, a C vitamin feltalálója, stb...
Hmmmm a piramisok..... Tudod Te, hogy mi végre épültek a piramisok? És hogy kik építették és milyen célból? És azt tudod, hogy ennek lett következménye a földi Éden pusztulása?
Tudomásom szerint a fáraók számára épűlt, mint monumentális sírhely. A piramis nagyságával igyekeztek hatalmuk jelezni. Szinte ember feletti pontosság és szimetria jellemzi a csodát, valamint hihetelen, hogy még ma is áll. Tudtommal a területet ahol építkeztek elárasztották vízzel, hogy a föld sima legyen. Utána a hatalmas kőtömböket(amik 2.5 TONNÁT nyomnak!!!) eggyenként a helyükre vittek. Rengeteg labirintus, folyosó, valamint útvesztő található benne, hogy a tolvajok ki ne fosszák. Mégis sikerűlt nekik.
Nos akkor én mást mondok Neked. Idegenek érkeztek a Föld nevű bolygóra a csillagközi térből és nem számoltak azzal, hogy a Föld gravitációs vonzása nagyobb, mint az ő bolygólyuké. Többször is megkísérelték , de a szökési sebességhez szükséges gyorsulás nem jött össze számukra, ezért az űrhajók fegyverzetét le kellett szerelni, hogy könnyítsenek az űrhajók tömegsúlyán.
Ezt a fegyverzetet, amely a mai szemmel is csúcstechnológiaként kell hogy elismerjünk egy állandó belső hőmérsékletet biztosító építményben a piramisokban rejtették el. Miután így fel tudtak szállni az űrhajók, azért a személyzetből jelentős létszámot visszahagytak a fegyverzet őrzésére.
Az idő azonban telt és múlt és a földi kultúrák vezetői és az itt állomásozó idegenek között fegyveres konfliktus robbant ki, amelyben bevetették a piramisokban tárolt űrfegyvert is. Ennek hatására az Észak-Afrika eddigi Édennek keresztelt kiváló minőségű termékeny vidékei sivataggá változtak. Ennek a neve a Szahara. Ebben az időpontban sérült meg a Föld öngyógyító és megújító képessége és innen datálható az elsivatagosodás folyamata, amely aztán a sérült légkör miatt átterjedt Ázsiára (Takla Makan, Góbi) és Amerikára (Nebraska, Patagónia).
Hát ez csak dióhéjban. Tudom hogy sokak számára hihetetlen de a sumér agyagtáblák vésetei, erről bizonyítóan vallanak....
Ha az élet citromot adott, csinálj belőle limonádét.