-
Tag
ki mit? mivel? és hogyan főz ma?
sziasztok,
mi a kedvenc kajátok? hogyan szoktatok főzni?
gyors és egyszerű kaják receptjeit várom..
-
Tag
re: ki mit? mivel? és hogyan főz ma?
-
Aktív tag
Nálam abszolút kedvenc minden ami olasz kaja. Tészták, pizzák, husok, szószok, etc. Ezeket próbálom megtanulni magamtól elkészíteni, több kevesebb sikerrel. 1-2 finomság például már kifejezetten jól megy.
)
-
Tag
a virsli a legjobb minden formában!
virslis tészta
töltött virsli
virsli saláta
virsli nyersen
virsli főzve
virsli mindenhogy 
-
Tag
Én annyira nem szeretem a virslit simán, csak úgy ha valami ételben van benne mint pl a kukoricás-virslis rakott tésztában, nah ez isteni kaja! Szerintem nincs olyan ember akinek ez ne ízlene!
-
Tag
-
Tag
Én is csak akkor állok neki kaját csinálni amikor már úgy érzem, hogy behorpadok az éhségtől :d és olyankor csak is valami olyan jöhet szóba ami nagyon hamar elkészül! Én is szeretem a rakott tésztákat, de ezt már írtam, hogy a virslis-kukoricás a kedvencem! Neked melyik a kedvenc rakott tésztád? És mennyi idő alatt tudod elkészíteni?
-
Tag
-
Aktív tag
Az a fajta rakott tészta amit én tudok készíteni az egy max. 45-60 perc alatt kész attól függően hogy mennyit bénázok
Szerintem a többi elkészítése se lehet sokkal több.
-
Tagocska
-rántotta
-rántotta virslivel
-rántotta nyers virslivel
Na jó..
a legegyszerűbb a zacskós leves, én a brokkolikrémeset és a tárkonyosat szeretem nagyon. ezek a rakott cuccok is nagyon jók, mindig megjön az étvágyam ha látom a tévében valamelyik alap reklámját..