Oldal: 1 / 10 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (93) összesen

Téma: ki mit? mivel? és hogyan főz ma?

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Alapbeállítás ki mit? mivel? és hogyan főz ma?

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Alapbeállítás re: ki mit? mivel? és hogyan főz ma?

Szia! Nekem nagyon sok kedven kajám van! Úgyhogy inkább azt írom le, hogy mit nem szeretek! Nem szeretem a zsíros húsokat és a főzeléket sem, a leveseket, tésztákat és a pulykahusit imádom nagyon de én sajnos még nem igazán tudok főzni, még nem nagyon próbálkoztam vele! Csak tasakos levest tudok főzni, meg mindenféle zacskós kaját de hát azt mindenki tud, nem? De most a nyáron szeretnék megtanulni már főzni, hogy egy-két jó kaját el tudjak készíteni!

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Nálam abszolút kedvenc minden ami olasz kaja. Tészták, pizzák, husok, szószok, etc. Ezeket próbálom megtanulni magamtól elkészíteni, több kevesebb sikerrel. 1-2 finomság például már kifejezetten jól megy. )

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

a virsli a legjobb minden formában!
    virslis tészta
    töltött virsli
    virsli saláta
    virsli nyersen
    virsli főzve
    virsli mindenhogy

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Én annyira nem szeretem a virslit simán, csak úgy ha valami ételben van benne mint pl a kukoricás-virslis rakott tésztában, nah ez isteni kaja! Szerintem nincs olyan ember akinek ez ne ízlene!

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

ne bolondozz hát ha már virsli is van benne csak jó lehet
    Amúgy félretéve a viccelődést elég sok mindent megeszek. Csak általában akkor kezdek neki kaját csinálni mikor már sorvad a gyomrom az éhségtől.
    Emiatt is szeretem a virslit mert az a leggyorsabb
    Amúgy szoktam emberi ételeket is csinálni. A rakott tésztákat szeretem mert egyszerűek és lehet őket variálni.Tészta+alap+hús ennyi.Ezt még talán kiszenvedem

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Én is csak akkor állok neki kaját csinálni amikor már úgy érzem, hogy behorpadok az éhségtől :d és olyankor csak is valami olyan jöhet szóba ami nagyon hamar elkészül! Én is szeretem a rakott tésztákat, de ezt már írtam, hogy a virslis-kukoricás a kedvencem! Neked melyik a kedvenc rakott tésztád? És mennyi idő alatt tudod elkészíteni?

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

és egy ilyen rakott tészta mennyi idő alatt van kész? a szószt miből csinálod pontosan? mert elég jól hangzik, a hús, tészta, szósz hármas nekem is. pláne h még nem is reggeliztem ma..

a virslit én is kedvelem, de ideje lenne leszoknom a virsliről, a hamburgerről és az ilyen típusú kajákról. vmi tartalmasabbra vágyom!

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Az a fajta rakott tészta amit én tudok készíteni az egy max. 45-60 perc alatt kész attól függően hogy mennyit bénázok Szerintem a többi elkészítése se lehet sokkal több.

Tagocska hoolahoop logója
    Hozzászólás
    13

-rántotta
    -rántotta virslivel
    -rántotta nyers virslivel
    Na jó.. a legegyszerűbb a zacskós leves, én a brokkolikrémeset és a tárkonyosat szeretem nagyon. ezek a rakott cuccok is nagyon jók, mindig megjön az étvágyam ha látom a tévében valamelyik alap reklámját..

Oldal: 1 / 10 123456 ... UtolsóUtolsó