Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (15) összesen

Téma: Kiengedem a gozt..

Tagocska Zsike logója
    Hely
    Bristol, Anglia
    Hozzászólás
    7

Mérges Kiengedem a gozt..

Felhuzott a fonokom!!!!! O mostanaban az emberi butasag vezeralakja..
    Tippeket kerek.. Hogyan adjam le a feszultseget, engedjem ki a gozt, ha a munkahelyen felidegesit valaki es nincs a kozelben egy hatalmas box-zsak amit szetpufolhetek???

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Alapbeállítás re: Kiengedem a gozt..

Szegény..

Ha felhúznak, vagy valamin idegeskedek, mindig azt csinálom, hogy elképzelek egy rosszabb szitut.

Ez úgy jött, hogy emlékeztem, amikor 7 évesen kitörtem ( nunjaku-val ) a szobám ablakát, nagyon féltem és ideges voltam, hogy mit szól majd apu.. biztosan kemény fejmosást kapok.

Majd mikor 16 évesen eltörtem a kulcscsontom, mit nem adtam volna érte, hogy az lehetne a legnagyobb bajom, hogy kitörtem az ablakot.

Még rosszabb, amikor meghalt szegény papám, mit nem adtam volna érte, ha inkább a kulcscsontom lenne csak eltörve.

Szóval ezt csinálom.. vizsgaidőszak alatt amikor észrevettem, hogy "feleslegesen" idegeskedek, akkor inkább arra gondoltam, mi lehet a legnagyobb bajom? Max megbukok, és? Örültem annak, hogy ez a legnagyobb gondom.

Tudom, ez így nem vigasztal, meg nem a segít kiadni a gőzt, de talán másképp is meg tudod közelíteni. Fortyogjon magában a hülye főnök és örülj neki, hogy nem vagy olyan ostoba, mint ő.

Nem szeretem az ilyen zenéket, de ez szokott még beugrani, vagyis ennek a szövege:
    [youtube][video]
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0W0UuwtxFi4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0W0UuwtxFi4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
    [/video][youtube]

Tökfej Bagi Zoltán logója
    Hozzászólás
    112

Idézet Zsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Felhuzott a fonokom!!!!! O mostanaban az emberi butasag vezeralakja..
    Tippeket kerek.. Hogyan adjam le a feszultseget, engedjem ki a gozt, ha a munkahelyen felidegesit valaki es nincs a kozelben egy hatalmas box-zsak amit szetpufolhetek???

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
    Dohányzol?
    Viccet félretéve, komoly parákra a legjobb orvosság az alvás.

Tagocska Zsike logója
    Hely
    Bristol, Anglia
    Hozzászólás
    7

Hmm..erdekes. Ebbol a szempontbol meg sosem mertem fel a szitut. Logikus es miert is ne mukodne.. Persze tegnap ota mar lenyugodtam. Altalaban birkaturelmem van, csak evente ketszer vesztem el (a jozan eszem), nahat ilyenkor senki ne alljon a pici (a) bors (de eros) utjaba!!

Tagocska Zsike logója
    Hely
    Bristol, Anglia
    Hozzászólás
    7

Idézet Bagi Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Dohányzol?
    Viccet félretéve, komoly parákra a legjobb orvosság az alvás.
    Dohanyozni nem szokasom.. semmifele karos szenvedelynek nem vagyok az elvezoje - talan ezert is kerik el az igazolvanyom meg 27 evesen is amikor nagy ritkan boogie-zni megyek

Alvas meg az egyik legkedvencebb hobbim. Igaz mostanaban nem sok jutott belole. Szoval ezt is kiprobaljuk..
    Utoljára módosítva: Zsike által : 2009-06-25 12:26

Tökfej Bagi Zoltán logója
    Hozzászólás
    112

Idézet Zsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Dohanyozni nem szokasom.. semmifele karosz szenvedelynek nem vagyok az elvezoje - talan ezert is kerik el az igazolvanyom meg 27 evesen is amikor nagy ritkan boogie-zni megyek

Alvas meg az egyik legkedvencebb hobbim. Igaz mostanaban nem sok jutott belole. Szoval ezt is kiprobaljuk..

Az alvás az nagyon hasznos. A személyimet tőlem is elkérék, habár én is 27-et töltöm épp. Persze, a borosta azért sok mindent megkönnyít.

Legutóljára egy laza pénteki napon legjobb barátommal betérünk 11 körül egy közértbe. Vettünk jó sok sört, amit a pénztárban dolgozó hölgy szépen be is ütött, ám amikor cigit is kértem nagyon elkezdett bámulni a másik éppen dologtalakan kolléganőjével. Lehettek kb 20 évesek. Annyire néztek, hogy megkérdeztem: -Hölgyeim úgy látom kérdése merültek fel. Elővegyek valami igazolványt? A válasz persze az volt, hogy örülnének neki. Megmutattam nekik, és mondtam, hogy az elmúlt 11 évben csak a homlokom csúszott pár centit feljebb. Aztán jót röhögtünk az egészen.

Tagocska Zsike logója
    Hely
    Bristol, Anglia
    Hozzászólás
    7

[QUOTE=Bagi Zoltán;4334]Az alvás az nagyon hasznos. A személyimet tőlem is elkérék, habár én is 27-et töltöm épp. Persze, a borosta azért sok mindent megkönnyít.

Egyetertek, a borosta tenyleg segit

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Király re: Kiengedem a gozt..

Egy hölgy írta:

"Nő vagyok!
    Jogomban áll hisztizni, ha nem kapom meg amit akarok!"

Ez sem rossz:

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Kiengedem a gozt..

He, he jó téma! Régebben ha már nagyon elpattant a húr, kimentem a közeli erdőbe, amerre senki sem jár, kivittem egy vascsövet meg egy 2 literes masszív kólás flakont, felkötöttem egy fára és addig püföltem, míg szét nem szakadt, közbe meg ordibáltam Komikus jelenet lehetett, sajna nem vette fel senki, bár lehet, hogy így jobb, mer a végén még a diliházban kötöttem volna ki De legalább jólesett! Azóta inkább egyszerűen felrobbanok magamba, és igyekszek semmit se mutatni a külvilág felé.

Tag Lilus logója
    Hely
    Szolnok
    Hozzászólás
    33

Mérges re: Kiengedem a gozt..

Miért nem lehet nekem egy nyamvadt nyugodt tanévem???? Miért nem lehet az egyetlen bajom az, hogy jön az érettségi????? Miért kell 19 éves fejjel immár a második bírósági tárgyalásra mennem?????? Miért kell felperesnek lennem???? Ojjé, úgy komolyan irigylem azokat az embereket akiknek csak annyi gondjuk van, hogy ez meg az a pasi nem néz rájuk.....

bocsánat. csak kiakadtam sajnálom, ez jól esett

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104