Oldal: 1 / 10 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (97) összesen

Téma: Kullancs ellen?

Tag liza40 logója
    Hozzászólás
    33

Alapbeállítás Kullancs ellen?

Sziasztok,
    kullancs ellen szerintetek mi a leghatásosabb, ki mit használ?
    Köszi: Liza

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: Kullancs ellen?

Idézet liza40 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok,
    kullancs ellen szerintetek mi a leghatásosabb, ki mit használ?
    Köszi: Liza
    Tudom, hogy meglepő:
    - kullancsriasztót.

Szerintem nincs hatásos, eddig engem a telken szinte mindig betaláltak, teljesen mindegy mit használtam.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Akkor én az ellentéted vagyok.. a szúnyogok amennyire nagyon szeretnek, úgy a kullancsok egyáltalán nem, valami nem tetszik nekik a véremben, még sosem volt bennem, jönnek és inkább távoznak. Így még nem is kellett soha semmilyen riasztót kipróbálnom.

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Tök fura, engem meg a szúnyogok nem csípnek. Ha a haverommal, meg a feleségemmel üldögélünk a szabadban, őket össze-vissza csípik, rajtam meg egy-két csípés lesz csak reggelre.
    Az utóbbi egy évben meg három kullancsot szedtem össze.
    Bennük egy sem volt, pedig ők is ott voltak velem, mikor a vérem vették a bozótlakók.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Valami vegyi anyag lesz az oka, ami egyén függő. Nemrég szedtem a fogamra "Dalacin" nevű antibiotikumot.. én vígan üldögéltem a tóparton, míg a többiek élet-halál harcot vívtak úgy, hogy rajtuk volt 2 doboz "off" is.. nekik az sem hatott, az antibiotikumos vérem viszont egyetlen szúnyognak sem kellett.. na ilyesmi lehet normál, természetes, a szervezetünk által termelt anyag miatt, szerintem.

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Most hogy mondod:-
    Én szoktam néha pálinkát inni, asszony viszont utálja, ő Becherovkás, haver meg inkább Hubertust iszik ha rövidezünk. Lehet, hogy emiatt más szagú a kipárolgásunk.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet bubu001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Most hogy mondod:-
    Én szoktam néha pálinkát inni, asszony viszont utálja, ő Becherovkás, haver meg inkább Hubertust iszik ha rövidezünk. Lehet, hogy emiatt más szagú a kipárolgásunk.
    Vagy csak spontán nem szereti az alkoholt. Most hallottam olyat is hogy utálják a foszfort. Bár ez csak már akkor segíthet hogyha benned van. Azt mondták hogy egy sima gyufát kell odatenni a kullancs mellé és annyira utálja a szagát hogy kimászik.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Ezt én is hallottam pont egyik nap....ha beléd mászik és már benned van akkor a gyufa fejével körbe kell dörzsölni és ki fog jönni belőled mert elvileg annak a szaga jobban érdekli mint a véredé vagy, zavarja....ezt nem tudom.

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Jövő héten megyünk evezni. Tudtok ajánlani valami jó kullancsriasztót?

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Kullancs ellen?

Én egy Poly B nevű gyógyszert szedek, mikor kimegyek az erdőbe, és láss csodát! MUUUKKODIIIK!!! Egy a hátránya, hogy 2 héttel akció előtt kmár szedni kell a tuti védelemért.

Oldal: 1 / 10 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: