-
iceman36
Vendég
Mennyit vagy naponta itt????
Én körül belül félórát de lennék többet is ha többen lennének a fórumon meg ha több téma lenne és lehetne jókat dumálni.
-
re: Mennyit vagy naponta itt????
Nem tudom miért, de valamiért ciklusos a dolog.. vannak időszakok, amikor egész nap legalább tízen folyamatosan vannak.. cserélgetve egymást..
néha meg alig-alig..
persze a net forgalmának a nyár sem tesz jót.. ilyenkor minden oldalamon csökken a látogatottság.. minimum 30%-al.. :S
-
iceman36
Vendég
Amúgy visszatérve arra hogy mennyien vannak itt,most lementem a Fórum aljára és megnéztem az adatokat hogy mennyien vannak itt azt írja hogy Aktí tag:155
de közben ennyi sehol nincs mert max 10 vannak fent. Ez egyhiba vagy valóban ennyien vannak fent????
-
az az eddigi legtöbb látogató aki egyszerre volt a fórumon.. írja a dátumot is, hogy ez mikor volt..
-
iceman36
Vendég
Jah értem.
Amúgy hány Moderátor van??? Vagy csak te kezeled a fórumot??? 
-
Jelenleg csak én..
Elvileg úgy indult az egész, hogy a seo fórumon túl sok volt az "általános beszélgetés" Sokan megemlítették, hogy egy szakmai fórumon nem kéne Mariska néni szoknyájáról beszélgetni.. ezért csináltam egy külön fórumot, ami direkt csakis általános témáknak van.. aztán azóta sodródik a net tengerében.. viszont most már komoly terveim vannak vele.. csak még nincs itt az idő 
-
iceman36
Vendég
-
iceman36
Vendég
Jah és amúgy a fórum alján ez van ami nem a legtöbb látogatót jelzi:
Duma Fórum mutatók
Témák: 354, Összes hozzászólás: 4.277, Összes tag: 843, Aktív tagok: 146
-
Legtöbb látogatónk: 155, 2009-05-04 20:03. ez jelzi és azt, hogy mikor volt.. amit te írtál az a témákat és a regisztrált tagok számát valamint az aktív tagok azok, akik x hónapja legalább 1x beléptek..
-
iceman36
Vendég