most gonosz leszek:
Az ideális nő szex után pizzává változik.
számotokra milyen az ideális nő?
most gonosz leszek:
Az ideális nő szex után pizzává változik.
hát ez kedves volt.. remélem nem így gondolod :S
Nem rossz ötlet
Lehet gyakorolni
Nincs túl sok elvárásom, de most este 10kor már nem fogok hozzá leírni.. aludni is akarok, nem hajnalba nyúlóan fórumoznimajd holnap..
max 120 cm magas, hogy ne tudjon a tv elé állni, kocka feje, hogy a sörösüveg megálljon rajta meccsnézés közben.
ui: valójában olyan mint a feleségem: szép, okos, bombasztikus az ágyban, sikeres és mellettem ébred minden reggel.
Utoljára módosítva: bubu001 által : 2010-10-21 21:56 Oka: őőő. új hozzászólás lett volna, bocs Gizi :)
Hááát...ez elég összetett. Mindenek előtt szeressen, kényeztessen, rajongjon értem
Aztán a személyisége: legyen okos, kedves, nem követelőző, nem nyafogós, türelmes, hosszútűrő, legyen mindig nyugodt, szelíd, jó humorú. Nézzen ki jól:hosszú hullámos fekete haj, smaragdzöld szem vékony szemöldök, igéző tekintet, kedves arc, sima ápolt bőr, szép nőies alak, ízléses öltözködés, 170cm-nél ne legyen magasabb. Ha mindez megvan, akkor van miről beszélni.
A gond csak az, hogy ilyen nővel még sose volt dolgom, aki így minden a 1ben lett volna!
De még a közelébe se járt senki
Idézet:
bubu001 eredeti hozzászólása
max 120 cm magas, hogy ne tudjon a tv elé állni, kocka feje, hogy a sörösüveg megálljon rajta meccsnézés közben.
ui: valójában olyan mint a feleségem: szép, okos, bombasztikus az ágyban, sikeres és mellettem ébred minden reggel.
és megérti, ha "ma nem érek rá vele foglalkozni" .. ez általában nehezen megy.. ha pont olyan kedvük van.. csak azt kell megérteni, hogy azért nem, hogy legközelebb még sokkal jobb legyen együtt.."
no, akkor:
tehát nálunk inkább úgy van, hogy én értem meg, ha nem ér rá velem foglalkozni...
A lényege bármilyen kapcsolatnak az, hogy ne érezd a szükségét a másiknak.Mert a legnagyobb ajándék, ha annyi erőt tudsz adni valakinek hogy ne legyen szüksége rád. Hogy ne valamiért kelljél neki.