Wass Albert: Egyedül a világ ellen
Megható nyúlfarknyi történet
Nekem a legutóbbiak:
Bronte: Üvöltő szelek - volt benne egy-két logikátlanság, de tetszett.
Stephen King: A ragyogás - nagyonjó, sokkal jobb mint a film, olyan részletes (és mégsem terjengős) személy és helyleírások vannak benne, hogy szinte megelevenedett a helyszín, és a szereplők is egészen valóságosnak tűntek... nagyonjó.
Huxley: Szép új világ - az utópiák közül nem a legjobb darab, de azért elgondolkodtató...
Asszem mostanában ennyi, most újabb áldozatot keresek.
Wass Albert: Egyedül a világ ellen
Megható nyúlfarknyi történet
Nem nagyon szoktam könyveket olvasni
Magazinokat szívesebben olvasok,mint 300 oldalas könyveket
Bár régen én is olvastam sok könyvet,de valahogy lemúlt rólam
Én éppen Fable Mennyből a csontváz című könyvének a végén járok
Fable: Tündértánc 1. kötetét kezdtem ma el
A Mit tanít valójában a Biblia?- című könyvet Jehova Tanúitól. Meglepően sok dologra kaptam választ belőle, pedig még nem olvastam végig.
Dombóvári Adrienn: Környezetbarát háztartási praktikák :-) Nagyon jó! Sok jó recept, praktika van benne!
George R. R. Martin - A Song of Ice and Fire
Egy ismerősöm javaslatára elcsábultam iránta. Túl sok fantasy-t nem olvasom, inkább RPG-zni szoktam, de aki szereti a jó (és helyenként durván kritikus) fantasy műveket annak ajánlott! Tolkien Gyűrűk Uráját simán keresztbe lenyeli!
Dombóvári Adrienn: Környezetbarát háztartási praktikák :-) Itt megtalálod: Környezetbarát háztartási praktikák - Tiszta Jó Tisztítószer
Tele van rengeteg sok tisztítószer recepttel (melyek a környezetre nem veszélyesek), makacs foltok ellen útmutatók stb. Ezen kívül még imádom az Agatha Christie regényeket is, főként a 10 kicsi négert! Szeretem törni az agyam azon , hogy vajon ki lehet a gyilkos! Olykor el is találom! :-)
Arthur Conan Doyle: A sátán kutyája