mire vagy kíváncsi?? típusra márkára szokásra tapaszatlatra???
Hasonló témák:
Azt szeretném az idősebb, vagy a hasonló korombeli férfiaktól megtudakolni hogy milyen dolgokkal küzdenek a szőrzetek és a kosz ellen...
mire vagy kíváncsi?? típusra márkára szokásra tapaszatlatra???
Hasonló témák:
itt nem fogsz ilyeneket hallani, szerintem, ez nem reklám oldal
véleményem: én sima eldobható borotvát használok és old spice-t szeretem a termékeiket
zuhany alatt borotválkozom ezt használom 10 éve
na mégis elnyögtél egy márkát apó..
nem gondoltál még rá hogy normális borotvát használj! annyit reklámoznak a tvbe, meg mindenhol, most pl ezt a Gillette Fusion Stealth nyomják agyba főbe, hallottál már róla???
kapsz mindjárt olyan apót h attó kódulsz kis taknyos!
én is nézek tévét, de maradok az egyszerű borotvánál, de az Old Spiceból szoktam venni újakat Most Van ez az Old Spice Fire Man, ezt vettem legutóbb ez nekem nagyon tetszik
szeva névrokon, Gergő vagy Gergely? én Gergő
am én is hallottam már az új Gilltette-ről, ha megkapom a fizut én is veszek egyett, unom már a gagyi borotvákat, most ehhez fűztem minden reményemet
az meg nekem mind1 h Spice Girl--> vagy Old Spice csak ne maradjak retkes, ugyanis építőiparban dolgozom ott meg minden nap nyakig ganés vagyok
cs
én Gergely vagyok, de tényleg hagyjuk már ezeket a márkaneveket, maradjunk a névtelen termékekben, nem szeretném ha törölnék a topikot mert szerintem nagyon sok embert foglalkoztat amit írtam
am ismerem a hasonlatod
és úgy van hogy hogy hívják a spice girlt ha megöregszik??? Old Spice haha
Frankón a borotválkozás a téma, vagy rejtett és értelmes tartalmakat sejtsek a sokatmondó párbeszéd hátterében.
Szőrös vagyok és tanácstalan.....