Oldal: 2 / 8 ElsőElső 1234567 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (80) összesen

Téma: Mit olvastál utoljára?

ant
    ant nem elérhető
    Aktív tag ant logója
    Hozzászólás
    131

Alapbeállítás re: Mit olvastál utoljára?

Hello etlek!

Lawrence-t már régen olvastam, bár kedvelem, csak egy időben elkezdett sablonosan írni, és hamar kitaláltam a végét. Az újabbakat nem olvastam tőle. A legjobban A karvaly árnyékában tetszett. ( Régi, de szerintem talán a legjobb ) Follet-től a legjobb szerintem a Katedrális és annak a folytatása, Az idők végezetéig. Ha nem olvastad ajánlom figyelmedbe.
    Lawrence - től a Lőrincz L. néven írt könyvei jobban tetszenek.
    Most Leon Uris - tól olvasok egy könyvet, a Mila 18 - at. Ő sokat ír a II. Világháború zsidó meghurcoltatásairól. És másról is. Nagyon jó mesélő. A könyveit gyűjtöm.

ant
    ant nem elérhető
    Aktív tag ant logója
    Hozzászólás
    131

Jut eszembe!
    Zsoldos Péter sci-fi - jei szenzációsak. Nem afféle Csillagok háborúja féle űrhajós bigyók, hanem inkább a társadalmi életre, és kicsit történelemre alapulnak. Mintha a mi történelemkönyvünket olvasnánk egy más világba átültetve.

Tag etlek logója
    Hozzászólás
    61

szia ant!

Lawrencével kapcsolatban ugyanez a véleményem.Az egyik közeli ismerősétől tudom,hogy azért lettek ilyenek a könyvei mert ezt várja el a kiadó és a közönség.(sablonos)Ja és nem utolsósorban így hozza a pénzt.
    A másik két írótól nem olvastam semmit,bepótolom.
    Ken Follettől olvastad a .Harmadik ikert?Szerinted milyen? Most van nálam,de nem az van soron.De ha azt mondod,hogy jó,akkor előre veszem,mert olyan kell ami leköti a gondolataimat.

ant
    ant nem elérhető
    Aktív tag ant logója
    Hozzászólás
    131

Lawrence - től ezt a Kilenc csontfarkast nem olvastam, ezért nem tudok véleményt mondani róla. A harmadik iker nem rossz, csak kicsit lassú. Én csalódtam benne. A történet jó lenne, csak fele annyi oldalon. Szerintem inkább a csontfarkas. Ami ( aki ) el szokott gondolkoztatni : Robert Merle. ( Maleville; Mesterségem a halál; Védett férfiak. Szerintem ez a három legjobb könyve. ) De azért ha elolvastad a harmadik ikert, kíváncsi leszek a véleményedre.

Tag omyc logója
    Hozzászólás
    68

Még fiatalon,jó 40 éve olvastam Isaac Asimovtól,a méltán világhírű sci-fi írótól az Alapítvány-trilógiát.
    Tegnap levettem a könyvespolcról és újra belekezdtem.
    Aki nem olvasta,feltétlenül olvassa el az Alapítvány,Az Alapítvány és Birodalom,illetve a Második Alapítvány című remekműveit!
    A mai igencsak bugyuta sci-fi történetekkel ellentétben mindenkit gondolkodásra késztet,valóban izgalmas olvasmány.

ant
    ant nem elérhető
    Aktív tag ant logója
    Hozzászólás
    131

Az Alapítvány - trilógiát többször is olvastam, ( és valószínűleg még fogom is ). Mindig lenyűgöz az egésznek a logikussága és a gondolkodásmódja. Egyszer volt szerencsém Az Alapítvány pereme c. könyvhöz is, valamint egy pár "örökösök" általi folytatáshoz, de azok már nem az igaziak. Jók még a régi orosz sci - fi írók, bár most nem tudnék egyet sem megnevezni, nehéz hozzájutni a könyveikhez.

ant
    ant nem elérhető
    Aktív tag ant logója
    Hozzászólás
    131

C. Clarke Űrodüsszeia - ját nagyon régen szeretném elolvasni, de még nem jutottam hozzá.

Say Hello To My Little Friend Maxforce logója
    Hozzászólás
    12

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Say Hello To My Little Friend Maxforce logója
    Hozzászólás
    12

Ajánlom mindenkinek aki még nem olvasta.

ant
    ant nem elérhető
    Aktív tag ant logója
    Hozzászólás
    131

Nekem nem tetszett A kis herceg. Lehet, hogy még túl fiatal voltam hozzá, és azért nem tudtam értékelni. Most hogy mondod, lehet, hogy megint nekiveselkedem majd.

Oldal: 2 / 8 ElsőElső 1234567 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: