Oldal: 7 / 8 ElsőElső ... 2345678 UtolsóUtolsó
Eredmény: 61 - 70 (80) összesen

Téma: Mit olvastál utoljára?

Tag Srapnel logója
    Hely
    Szolnok
    Hozzászólás
    35

Alapbeállítás re: Mit olvastál utoljára?

Jared Diamond - Összeomlás
    Nem rövid könyv, de mindenképpen megéri elolvasni.

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Én is főleg szakmai könyveket olvasok most, de ezek közül van egy folyamatban, ami nagyon jó:
    Alison Gopnik: Bölcsek a bölcsőben

Nemszakmaiak közül pedig épp az Anita Blake, a vámpírvadász sorozat magyarul ki nem adott részét olvasom, a Micah-t. Bár ez annyira nem egetverő, végülis nem volt nagy tragédia, hogy itthon ez kimaradt..

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Most egy barátom saját regényét olvasom.. újra!
    Elképesztően jó, különleges, gyakorlatilag a saját életéből merít, mégis teljesen kiszakad a valóságból. Mivel még nincs kiadva, így hiába árulnék el róla többet, remélem egyszer eljut oda ez a regény, hogy mindenki olvashassa, mert szuperjó. És persze nagy büszkeség számomra, hogy ismerhetem a szerzőjét, és ismerhetek kulisszatitkokat a regény keletkezéséről is..

Tagocska Petya logója
    Hozzászólás
    2

Agatha Christie két könyvét olvasom most.
    Az egyik a Halál a níluson, a másik pedig A titokzatos stylesi eset ill. a Függöny.
    Utóbbi érdekessége, hogy Poirot első és utolsó nyomozását mutatja be.

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Márai Sándor Füves könyvét. Nagyon érdekes, tanulságos és nem mindennapi olvasmány. Ajánlom mindenki figyelmébe aki még nem olvasta

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Inkább azt mondom, mit fogok most olvasni, mert már alig várom, hogy elkezdjem: Nick Hornby: Egy fiúról című könyvét. A nyárom olvastam a Betoncsókot szintén tőle, és annyira tetszett, annyira azt éreztem, hogy ez hozzám szól, pedig egy fiú életéről szólt, de mégis. Zseniális Hornby, komolyan mondom!

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Hú, mennyi jó ötletet kaptam most itt!

Én most Laurell K. Hamilton "Fekete vér" című könyvét olvasom. Ez az Anita Blake, a vámpírvadász sorozat legújabb tagja. Rajongója vagyok a sorozatnak. Szerintem a legjobb, legkomplexebb vámpír és természetfeletti lényekkel tűzdelt társadalom képét írja le, a vámpírhagyományokkal, alakváltók szokásaival és sok sok izgalommal.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Na elkezdtem a Fable , Szennyből az Angyal-t.. eddig haláli.. a főorvos úr

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na elkezdtem a Fable , Szennyből az Angyal-t.. eddig haláli.. a főorvos úr
    Nahát, most má' én is kiváncsi vagyok erre a könyvre. Már csak pénz meg idő kellene hozzá!

Tag Zsákoska logója
    Hozzászólás
    53

Huu, utoljára a Harry Potter utolsó részét olvastam el, mert eddig nem olvastam és nagyon szeretem az egész történetet : )
    Fable-től a Mesemaratont olvastam - ez nagyon nagyon szuper, annyit nevettem rajta. Elképesztő jó a sztori és Fable stílusa is hihetetlenül jó. Mit olvassak tőle következőnek, ami szintén ennyire levesz a lábamról?

Asimovtól a triológiát én is szeretném olvasni, már rég elterveztem, de még nem jutottam odáig.

Ezenkívül előtte a Vonneguttól a Titán szirénjeit olvastam. Mindig félbemaradtak a Vonnegut könyvek, amiket elkezdtem olvasni, de ezt most végigolvastam december végén : )

Oldal: 7 / 8 ElsőElső ... 2345678 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: