Oldal: 1 / 8 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (74) összesen

Téma: Mitől vonzó egy férfi...és mitől egy nő?

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás Mitől vonzó egy férfi...és mitől egy nő?

Sziasztok!

Először gondoltam nem nyitok emiatt új fórumot, de mivel ez szóba került egy olyan fórumon, melynek nem ez a témája, úgy döntöttem mégis: Ti pasik tényleg vonzóbbnak érzitek magatokat bajusszal, szakállal? Nagyon sok férfitől hallottam már ezt...ezért érdekel a Ti véleményetek...és persze a csajok is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe... s ha ezt kitárgyaltuk: mitől vonzó számotokra egy nő?

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    618

Mosoly re: Mitől vonzó egy férfi...és mitől egy nő?

Kedves Süni!
    Nem az számít szerintem, hogy valaki bajuszos, szakállas, alacsony, magas, kövér vagy sovány (lányoknál nem az, hogy hogy néz ki), hanem az ÖSSZHATÁS. Ha ránézel egy emberre, van róla egy ún. első benyomásod, amely valamilyen irányban módosul később, ahogy megismered.
    A szem pl. rengeteget elárul egy emberről. Hogy milyen a tekintete. Nyílt, tiszta, vagy az ellenkezője. Egyéb hozzászólás? Bíborvirág

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Alapbeállítás re: Mitől vonzó egy férfi...és mitől egy nő?

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves Süni!
    Nem az számít szerintem, hogy valaki bajuszos, szakállas, alacsony, magas, kövér vagy sovány (lányoknál nem az, hogy hogy néz ki), hanem az ÖSSZHATÁS. Ha ránézel egy emberre, van róla egy ún. első benyomásod, amely valamilyen irányban módosul később, ahogy megismered.
    A szem pl. rengeteget elárul egy emberről. Hogy milyen a tekintete. Nyílt, tiszta, vagy az ellenkezője. Egyéb hozzászólás? Bíborvirág
    Igen! Szerintem a szem az egy fontos dolog! Ha üvegből van az elég gáz!

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    618

Vagy legalább az egyik szemével lásson. Szép kilátások! Bíborvirág

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Vagy legalább az egyik szemével lásson. Szép kilátások! Bíborvirág
    Nos szerintem az a fontos mind a két nem esetében, hogy legyen egy önálló kisugárzása, amely megérinti a másik nemet. Nem szükséges, hogy szép legyen de, azért ne kelljen találgatni, hogy férfit vagy nőt tisztelhetek-e benne! Vagyis legyen férfias vagy nőies. Ha pedig férfias kell hogy legyen, akkor igenis legyen szakállas, bajszos szőrös majom, mert ott a férfiasság záloga. Persze nem árt, ha ezeken kivűl mondjuk nagyon kedves, közvetlen és előzékeny és hát a testi adottságai sem hiányoznak, legalább az átlag szintjén.

Hozzászólás
    364

Kedves Süni!
    Stimt.
    Szemkontaktus... nagyon fontos...és az első benyomás...érdekes, azt írod:" amely valamilyen irányban módosul később, ahogy megismered..."
    Nekem mindig döntő az első benyomás...s később nem szokott változni a véleményem...

Hozzászólás
    364

Idézet Erdős eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nos szerintem az a fontos mind a két nem esetében, hogy legyen egy önálló kisugárzása, amely megérinti a másik nemet. Nem szükséges, hogy szép legyen de, azért ne kelljen találgatni, hogy férfit vagy nőt tisztelhetek-e benne! Vagyis legyen férfias vagy nőies. Ha pedig férfias kell hogy legyen, akkor igenis legyen szakállas, bajszos szőrös majom, mert ott a férfiasság záloga. Persze nem árt, ha ezeken kivűl mondjuk nagyon kedves, közvetlen és előzékeny és hát a testi adottságai sem hiányoznak, legalább az átlag szintjén.
    Mi az, hogy a férfiasság záloga?
    Akkor most elmondom mi a "problémám" a szakállakkal... van egy ismerősöm...szakálla:hogy is mondjam... az álla hegyétől úgy tíz centire lóg lefele ill. inkább gubancolódik összevissza...szerencsére csak olyan ismerős, akivel ritkán kell találkoznom..de az arcomra adott két puszijától a hideg is kiráz...szimpla baráti puszi...de csiklandozza a fülemet, és mivel dohányzik, iszonyatosan büdös füstszagú is a szakálla...ezen felül - sajnos - láttam már enni is...a hosszú szakállán rezgő kenyérmorzsa, vagy a rajta csordogáló paradicsomleves olyannyira nem vonzó, hogy nem csak a szexuális, de a normál étvágya is elmegy tőle egy nőnek...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi az, hogy a férfiasság záloga?
    Akkor most elmondom mi a "problémám" a szakállakkal... van egy ismerősöm...szakálla:hogy is mondjam... az álla hegyétől úgy tíz centire lóg lefele ill. inkább gubancolódik összevissza...szerencsére csak olyan ismerős, akivel ritkán kell találkoznom..de az arcomra adott két puszijától a hideg is kiráz...szimpla baráti puszi...de csiklandozza a fülemet, és mivel dohányzik, iszonyatosan büdös füstszagú is a szakálla...ezen felül - sajnos - láttam már enni is...a hosszú szakállán rezgő kenyérmorzsa, vagy a rajta csordogáló paradicsomleves olyannyira nem vonzó, hogy nem csak a szexuális, de a normál étvágya is elmegy tőle egy nőnek...

ÓÓÓÓÓÓ jaaaaajjjjj, ezek olyan lehengerlő érvek, hogy bizony belém fagyott a válasz is..... azért néhány tanács, hogy oldódjon ez a helyzet....
    Nos ha nem szimplán baráti lehetne az a puszi, ha nem csak a füledet csiklandozná a szakálla, és igen ha ápoltabb lehetne és talán nem dohányozna....
    De a költő is azt mondja, "hogy mondd mit érlel annak a sorsa, kinek bajszán nem billeg morzsa...?
    Most akkor morzsás legyen a bajsza vagy nem???? Inkább jó, ha paradicsomleveses

Na megmondtam az előbb, izé ööööö finnyásnak tetszik lennie.....

Hozzászólás
    364

Idézet Erdős eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ÓÓÓÓÓÓ jaaaaajjjjj, ezek olyan lehengerlő érvek, hogy bizony belém fagyott a válasz is..... azért néhány tanács, hogy oldódjon ez a helyzet....
    Nos ha nem szimplán baráti lehetne az a puszi, ha nem csak a füledet csiklandozná a szakálla, és igen ha ápoltabb lehetne és talán nem dohányozna....
    De a költő is azt mondja, "hogy mondd mit érlel annak a sorsa, kinek bajszán nem billeg morzsa...?
    Most akkor morzsás legyen a bajsza vagy nem???? Inkább jó, ha paradicsomleveses

Na megmondtam az előbb, izé ööööö finnyásnak tetszik lennie.....
    Nézd, miután semmi közöm az illetőhöz... semmi közöm a szakállához és nem érdekel...egyébként, ha más kapcsolatom is lenne vele... biztos nem hagynám, hogy így nézzen ki...ill. ez nem jó megfogalmazás, mert nem szabad nem lehet megváltoztatni senkit. Egyszerűen nem is érdekel(ne) mint férfi, mert számomra ő mint férfi nem vonzó...nem azért, mert szakálla van, hanem azért mert ápolatlan...létezik, s láttam én már - sőt közelemben volt - olyan szakállas férfi akinek nem zavar a szakálla...így már jó?

Vagyis ezzel már megválaszoltam azt is, hogy egy férfi vonzó, ha jól ápolt, és ad magára... ha az szerinted finnyásság, hogy elvárom egy pasitól, hogy ápolt, tiszta és dohányfüsttől mentes legyen, akkor igen finnyás vagyok!!!

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nézd, miután semmi közöm az illetőhöz... semmi közöm a szakállához és nem érdekel...egyébként, ha más kapcsolatom is lenne vele... biztos nem hagynám, hogy így nézzen ki...ill. ez nem jó megfogalmazás, mert nem szabad nem lehet megváltoztatni senkit. Egyszerűen nem is érdekel(ne) mint férfi, mert számomra ő mint férfi nem vonzó...nem azért, mert szakálla van, hanem azért mert ápolatlan...létezik, s láttam én már - sőt közelemben volt - olyan szakállas férfi akinek nem zavar a szakálla...így már jó?

Vagyis ezzel már megválaszoltam azt is, hogy egy férfi vonzó, ha jól ápolt, és ad magára... ha az szerinted finnyásság, hogy elvárom egy pasitól, hogy ápolt, tiszta és dohányfüsttől mentes legyen, akkor igen finnyás vagyok!!!

Ezek szerint a paradicsomleves az jöhet.....

Oldal: 1 / 8 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104