Én olvastam most egy jópofát10 embernek kell bepréselni magát egy telefonfülkébe. Amelyik csapat a leggyorsabb az telefont nyer
Gondoltam itt egyeztethetnénk, hogy ki milyen nyereményjátékokról tud/hallott amin érdemes lenne elindulni, illetve megpróbálkozni vele, ugyanis mostanában sok a szabadidőm és akkor nem ártana értelmesen eltölteni...
Hasonló témák:
Én olvastam most egy jópofát10 embernek kell bepréselni magát egy telefonfülkébe. Amelyik csapat a leggyorsabb az telefont nyer
ha sok a szabad időd akkor csinálj valami értelmeset...olvass könyvet,tanulj meg főzni, betonozzál, építs kártyából autót, tanulj meg finger dance-elni
meg ilyenek!
Finger dance-elni? Az mit is takar pontosan? Ujj tánc? Ez nekem ilyen bemutató videókat dob ki a keresésre, de nem nagyon értem, hogy mit is jelent ez így. Mintha break-elne valaki az ujjaival?
Íme valahogy így csinálják a "nagyok":
Nagyon cukik azok a kis cipők! Nekem tetszik, kipróbálnám! Jól nyomja a srác!
Jézusom, ezek eszementek! XDD
megnéztem a videót.tényleg nagyon ügyesek ezek a srácok.de én valahogy esélyt se látok arra rövidebb vagy hosszabb távon, hogy tudjak az ujjammal valami ehhez hasonló dolgot csinálni.pedig nagyon tetszene..
Ismétlés a tudás atyja, ahogy a nagyöregek szokták mondani! Ha érdekel gyakorolni kell! Mindenképpen sokkal könnyebb, mint ezeket a mozdulatokat az egész testeddel megvalósítani! Nekem mindig tetszettek a breakesek, imádom ezt a táncstílust, de sose éreztem magamban még negyed annyi ambíciót sem, hogy megpróbálkozzak vele!
Úgy is mondhatjuk, hogy a finger dance lehet a "kisemberek" break stílusa!
Nekem erről egyébként a Chaplin film is eszembe jut, amikor Chaplin feltűzi a bagetteket a villára és táncoltatja... :P Ott lett elvetve a mag!
Nem tudom hogy honnan jöhetett az ötlet de amilyen egyszerű volt kitalálni ezt a stílust, annyira nehéz a megvalósítása. A videóban látottakat gondoltam hogy gyerekjáték lesz megcsinálni. Csak az egyik újjad ide teszed, a másikat meg oda. Mi ebben a nehéz?Hát mint kiderül ebben pont az a nehéz
Amúgy nem néztek rám nagyon furcsán amikor a munkahelyemen is ezt próbálgattam
Azt hitték valami idegrángásom van. (valszeg azért mert olyan jól ment, hogy tényleg annak látszott
)
Hát akkor van még mit gyakorolni rajtaén is nekiálltam, de ez nekem szörnyen rosszul megy sajnos :S, de azért gyakorlok lelkesen, de versenyző nem lesz belőlem az tuti