Oldal: 2 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (70) összesen

Téma: Nagy nyereményjáték Topik!

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Alapbeállítás re: Nagy nyereményjáték Topik!

én is azt hittem hogy könnyebb lesz. én már 1szer eltörtem az jobb-mutatóujjamat, és elég gyorsan begörcsöl bizonyos mozdulatoknál, de azért nézegetem én is.
    egyelőre jobb nézni a youtube-on őket, mint csinálni.

Tagocska appenninek logója
    Hozzászólás
    12

Ez tényleg marhajó Nekem kicsit olyan ez az egész, mint régen amikor a suliban a "nagyarcok" fingerboardoztak Bár az nekem személy szerint sose tetszett, akkor már egy igazi deszka. De ez a fingerbrake bejön Ha meg az ujjaidon van gyűrű, akkor talán még látványosabb Majd gyakorlok és lehet h felveszem nektekD

Tagocska sirtek logója
    Hozzászólás
    24

A fingerboard-os korszak az nekem is megvolt Én szerettem, ha unatkoztam órán akkor elvoltam vele, csak az volt a ciki amikor legurult vagy leesett és csörgött Mondjuk furcsa lenne ha most a diákok elkezdenének fingerdancelni az órákon, lehet hogy egy kicsit bolondnak néznék a tanárok a gyerekeket Gyűrűvel még egyébként hangot is lehet lehet kiadni ha odaütöd az asztalhoz, na meg a ruha az már egy külön szám

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

most kipróbáltam, kicsit erősebben "trappoltam" az újjammal az asztalon és megvolt az alap basszus én 1-2 éve tolom, de csak így metrón, buszon meg ilyeneken, nem komolyan, de elég látványos figurákat láttam most a youtube-n. de még sajnos egy olyan videót sem láttam, ahol többen tolják egyszerre, pedig az lenne az igazi!
    vagy valami versenyt kéne meghírdetni ezzel kapcsolatban, akkor szerintem elég sokan jelentkeznének rá.

Tagocska krampuszedli logója
    Hozzászólás
    16

Sziasztok! látom itt kicsit elterelődött a téma a fingerboardozás irányába. Én visszatérnék a topik eredeti témájához, miszerint hasznos nyereményjátékokat gyűjtünk ide.
    Nemrég találtam egy tényleg hasznosat, főleg azoknak akik szeretik a fesztiválokat. Szerintem a nyeremény értéke forintban úgy félmilla körül lehet, szal ez nem holmi gagyiság Két külföldi fesztiválra lehet elutazni, allinclusive, vipjegy meg minden
    http://www.heineken.com/hu/heineken-...starworld.aspx

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet krampuszedli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem a nyeremény értéke forintban úgy félmilla körül lehet, szal ez nem holmi gagyiság Két külföldi fesztiválra lehet elutazni, allinclusive, vipjegy meg minden
    http://www.heineken.com/hu/heineken-...starworld.aspx
    Ja ezt néztem én is de eddig csak a San Francisco Outside Lands Festival-ról találtam valamit, a másik amire lehet menni az Szingapúrban lesz, na arról viszont még semmit sem csak a nevét: Heineken VIP Music Experience.
    http://www.sfoutsidelands.com/
    Ti kiket ismertek ezek közül? A Wolfmother-t ismerem az tényleg jó, de a többi név is ismerősen cseng valahonnan.:S

Tagocska appenninek logója
    Hozzászólás
    12

Hophopp! Gyerekek mit találtam. Lehet sonyericcson x10 minit nyerni fingerbrékelésselDDDD Az SE úgy tűnik nem állt meg a fingerbrékes tévéreklámoknál (amik sztem elég szrok khm..). http://www.youtube.com/sonyericsson
    fel kell venni ahogy táncolsz az ujjaiddal és beküldeni. gondolom az nyer aki a legtöbb likeot szedi össze. Álljunk össze és szavazzuk körbe egymást) Ki csinálja meg az első videót?

Tagocska sirtek logója
    Hozzászólás
    24

Na én már próbálkoztam "táncolni" Arra lennék kíváncsi egy tánc után hogy nézne ki a telefon kijelzője ha mondjuk egy paint szerű programot elindítanánk rajta amíg táncolunk a kijelzőn

bubu001
    Vendég bubu001 logója

A fesztivalkalauz.hu-n jegyeket lehet nyerni különféle előadásokra, a felső vízszintes menüsorban kell kattintani, azután kiválasztható, hogy melyik előadás érdekli az embert.

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Idézet sirtek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na én már próbálkoztam "táncolni" Arra lennék kíváncsi egy tánc után hogy nézne ki a telefon kijelzője ha mondjuk egy paint szerű programot elindítanánk rajta amíg táncolunk a kijelzőn
    Ez nem is rossz ötlet. Ez is lehetne a tánc célja, hogy látványos meg minden, aztán a végeredmény is egy értelmes kép lenne egy érintőképernyős cuccon.

A téma címkéi: