Oldal: 3 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (70) összesen

Téma: Nagy nyereményjáték Topik!

Tagocska Bacsu logója
    Hozzászólás
    15

Alapbeállítás re: Nagy nyereményjáték Topik!

Idézet Jankó_B eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez nem is rossz ötlet. Ez is lehetne a tánc célja, hogy látványos meg minden, aztán a végeredmény is egy értelmes kép lenne egy érintőképernyős cuccon.
    Igen! És mondjuk minden nap elején táncolsz egyet a telefonodon, és minden nap más más háttered lenne. És mondjuk hasznos volna egy random effekt gomb is a programra, ha létezne. Létezik speciálisan erre a célra kifejlesztett alkalmazás?

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Király re: Nagy nyereményjáték Topik!

Azért azon néztem egyet, hogy egy ilyen kis fürge ujjas mutatvánnyal elmehetek angliába éppenséggel. Nem semmi. Sajnos nekem nagyon nagyon nicsen kézügyességem, és túl hamar felhergelem magam, ha valami nem megy, de azért akik beneveznek azok közül megnéznék pár videót, hogy mit alkottak..

Tagocska vwfan logója
    Hozzászólás
    29

Szerintem azért ne add fel. Lehet, hogy a többiek se ügyesek, de összeállnak többen és kitalálnak valami látványosat. Úgysem szakavatott zsűri fog dönteni, hanem mi. Sőt lehet, hogy a végén az nyer, akinek több haverja van, és ráveszi, hogy szavazzon. Szóval mindent bele.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

NE buzdítsd csalásra az érdeklődőket!
    Az meg, hogy "egy ilyen kis fürge ujjas mutatvánnyal elmehetek a(A)ngliába" az kicsit túlzás, mert erős a mezőny, ahogy néztem, nem lesz egyszerű akkorát alkotni, hogy mindenki téged likeoljon.

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Idézet Bazooka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát akkor van még mit gyakorolni rajta én is nekiálltam, de ez nekem szörnyen rosszul megy sajnos :S, de azért gyakorlok lelkesen, de versenyző nem lesz belőlem az tuti
    És hogyan lehet erre gyakorolni? Vannak előre leírtr flikk-flakkok?

Tagocska vwfan logója
    Hozzászólás
    29

Hát úgy, mint bármilyen más táncnál, csinálni kell addig amíg álomból felkeltve is tökéletesen megy. Egyébként van egy csomó videó, még oktatóvideók is, szóval van miből készülni, ellesni.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ja ezt néztem én is de eddig csak a San Francisco Outside Lands Festival-ról találtam valamit, a másik amire lehet menni az Szingapúrban lesz, na arról viszont még semmit sem csak a nevét: Heineken VIP Music Experience.
    http://www.sfoutsidelands.com/
    Ti kiket ismertek ezek közül? A Wolfmother-t ismerem az tényleg jó, de a többi név is ismerősen cseng valahonnan.:S
    De azért lehet tudni már róla dolgokat, annyi hogy adott esetben te meg egy haverod esetleg barátnőd szingapurba nyerhettek egy utat, ahol teljes ellátást kaptok és körbe járhatjátok a jobbnál jobb helyeket ,bárokat... Mondhatni egy nagyobb ,de lightos party ill. nyaralás... Nekem tetszik

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    NE buzdítsd csalásra az érdeklődőket!
    Az meg, hogy "egy ilyen kis fürge ujjas mutatvánnyal elmehetek a(A)ngliába" az kicsit túlzás, mert erős a mezőny, ahogy néztem, nem lesz egyszerű akkorát alkotni, hogy mindenki téged likeoljon.
    Ha jól értem, akkor az első három legjobb mehet Londonba!
    Tehát így már nem is olyan kicsi az esély a nyerésre.

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet terron eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De azért lehet tudni már róla dolgokat, annyi hogy adott esetben te meg egy haverod esetleg barátnőd szingapurba nyerhettek egy utat, ahol teljes ellátást kaptok és körbe járhatjátok a jobbnál jobb helyeket ,bárokat... Mondhatni egy nagyobb ,de lightos party ill. nyaralás... Nekem tetszik
    Így már mindjárt, más én a soundból, meg a san franciscoi-ból következtettem egyenesen, hogy biztos, hogy ott is lesz valami fesztivál, de így már nekem egyből sokkal királyabbnak tartom!

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet Rozmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És hogyan lehet erre gyakorolni? Vannak előre leírtr flikk-flakkok?
    Itt vannak az alapok:
    http://fingerdance.trukkok.hu/alapok.php

Poocinto:
    az első 3 helyezésnek ugyanaz a nyereménye?

A téma címkéi: