Oldal: 5 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 41 - 50 (70) összesen

Téma: Nagy nyereményjáték Topik!

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Alapbeállítás re: Nagy nyereményjáték Topik!

Idézet terron eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na te sem spórolsz a smileykkal, ahogy látom Amugy meg elég ha magadat viszed meg a haverodat... Bár lehet csak nem olvastam figyelmesen, de nem találtam ,hogy mettől meddig van ez? Azaz hány napig tart? :O
    Lehet azért nem spórolt a szmájlikkal mert akkor itta meg a 100 sört
    3 éjszakát tölt kint egyébként a nyertes. Állják a repülő utat, biztosítás (beteg,utas,poggyász) és a szállást ellátással plusz a speckós Heinekesen programokat is. Ezen felül már minden a te tárcádat sújtja.
    Amit nem tudni,hogy mikor lesz pontosan az utazás. Annyi van csak megadva,hogy novemberben.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet Babszem Jankó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lehet azért nem spórolt a szmájlikkal mert akkor itta meg a 100 sört
    3 éjszakát tölt kint egyébként a nyertes. Állják a repülő utat, biztosítás (beteg,utas,poggyász) és a szállást ellátással plusz a speckós Heinekesen programokat is. Ezen felül már minden a te tárcádat sújtja.
    Amit nem tudni,hogy mikor lesz pontosan az utazás. Annyi van csak megadva,hogy novemberben.
    Akkor részletezem mert látom nagy a homály: 3 éjszaka te plusz haver vagy valaki, állják a repülőjegyet oda vissza mindenféle biztosítást, plussz a hotel is all-inclusive valamint szerveznek neked programokat is amíg ott vagy, hogy ez mi nem tudni, sztem valamilyen kocsmatúra vagy hasonló finomság

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor részletezem mert látom nagy a homály: 3 éjszaka te plusz haver vagy valaki, állják a repülőjegyet oda vissza mindenféle biztosítást, plussz a hotel is all-inclusive valamint szerveznek neked programokat is amíg ott vagy, hogy ez mi nem tudni, sztem valamilyen kocsmatúra vagy hasonló finomság
    Azért azokat a programokat nem ártana kideríteni Ha kiderül a végén, hogy valamilyen kötelező programtömeg van beszervezve megállás nélkül a három nap, és nem is tudsz várostnézni, akkor mit csinálsz?
    Szóval érted... Nem ártana tudni, hogy mire számítson az ember. Bár nyílván nem ez a legfontosabb kérdés, mert előbb meg is kell nyerni. Ha ezt sikerülne, akkor úgyis örülnék, mint majom a farkának, nem biztos, hogy ezekkel foglalkoznék, de azért na
    Ti hogy próbáltok kupakokat szerezni? Én begyűjöm minden ismerősömtől, aki iszik Heinekent, hogy szánajanak már meg egy kupakkal, mert én már annyit beküldtem, hogy van esélyem erre, nekik meg úgysincs

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Szerintem ez akkor lenne a legjobb ha lennének a buli mellett olyan programok amin részt lehet venni, nem kötelező jelleggel csak akkor ha érdekli az embert és ezek mellett lenne még szabadideje is az embernek, hogy ha van valami ami nincs az ajánlott programok között de ő mégis szeretné megnézni akkor se legyen nagy baj és azt megtudja nézni. Nagyon szeretném azt ha majd a nyertes megosztaná velünk az élményeit és elmondaná, hogy hogyan is zajlott ez az utazás pontosan.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Szerintem egész biztos, hogy a nyertest nem csak úgy szabadjára engedik Szingapúrban, hanem kamera vagy fotós vagy legalább egy tudósító követni fogja - ha nem is mindig de a VIP rendezvényeken biztos. Ez is reklám a Heinekennek, miért ne használná ki?

Tagocska kadel24 logója
    Hozzászólás
    24

szerintem meg ennél sokkal komolyabbat kellene.
    mégpedig azt, hogy indítani egy vlogot a nyertesnek, és folyamatosan videó és szöveges kommentekben kellene ezt az egy hetét eltöltenie, és így akik itt maradtak folyton láthatják a kinti eseményeket.én legfőképpen erre a vlogos dologra fordítanám a hangsúlyt..tehát ahogy bulizik a csákó valaki venné fel őt kamerára és ez az egész story menne ki a netre.így lenne egy igazán komoly reklám a holland sörös cégnek

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Találtam egy újabbat, remélem lesz akit érdekel, arról, van szó, hogy a T-Home szervez egy eseményt, amin aki részt vesz, és időben odaér kap valami kis ajándékot, de szerintem itt nem kell sokra gondolna, egy póló vagy nem tudom valami kis egyszerű valami, meg egyébként sem hiszem hogy sokan elmennek hisz nincs túl jó idő a szabadtéri rendezvényekre, ráadásul az esemény témája a hátrafutás lesz, tehát hátrafelé kell futni :S
    Ellenben a résztvevők közt kisorsolnak egy LCD TV-t meg lesz egy koncert is, a Galla Miki bandája zenél, tehát igen nagy mulatság lesz, ez mind azért mert megvan a 100.000. IPTV előfizetőjük, hát jó nekik

Itt van egy kis plusz infó: http://www.t-home.hu/hatrafutas

Remélem nem egyedül leszek, ott... Valaki érdeklődő??

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Hahó!
    Én is olvastam erről és felettébb örülök, hogy már kis hazánkban is így elterjedt a digitális TV El sem hiszem milyen gyorsan eljut hozzánk az új technika
    Mindenesetre én tuti ott leszek, már csak azért is , mert imádom Galla Mikit! Annak meg külön örülök, hogy a Gödörnél lesz. Imádom azt a helyet. Bár nem tudom elképzelni, hol fogunk hátrafelé futni, a Gödröt körbefutni nem lesz sok idő :P

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Gondolom nem is az a lényeg, hogy háttal maratont fussunk, hidd el, így is sokan el fognak esni. Én már csak azért is kimegyek, hogy megnézzem, hogy fut hátra sok ember (az eséseket meg majd fotózom:P)

Tagocska Antel logója
    Hozzászólás
    10

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondolom nem is az a lényeg, hogy háttal maratont fussunk, hidd el, így is sokan el fognak esni. Én már csak azért is kimegyek, hogy megnézzem, hogy fut hátra sok ember (az eséseket meg majd fotózom:P)
    Ez télen viccesebb lenne, mikor jégen kell hátrafele futni!
    Én is kinézek szerintem, de nem a futás miatt, hanem a zenekarért, remélem jóféle bulit csapnak majd, úgyis rég voltam már a Göröben, kell, hogy magamba szívhassam megint egy kicsit az atmoszféráját.

A téma címkéi: