Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 234567
Eredmény: 61 - 70 (70) összesen

Téma: Nagy nyereményjáték Topik!

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Alapbeállítás re: Nagy nyereményjáték Topik!

Idézet trafini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is küldtem párat, de csak a legközelebbi ismerősöknek. Nem akarom az esélyeimet csökkenteni. jah és elolvastam a játék leírását is. Te választhatod ki, hogy melyik autót szeretnéd azok közül, amiket te kaptál a barátaidtól.És a legtöbb ilyen értékesebb nyereményt nem lehet eladni...
    Ha engem sorsolnak ki, akkor tuti, hogy nem akarnám eladni a ford KA-k nagyon bejönnek. Igaz, hogy csak 3 ajtós, de nagyon jól lehetne vele közlekedni a városban és könnyebben találni parkolóhelyet is.
    már én is nyertem kisebb dolgokat...nem is vagyok nagyra vágyó csak egyszer szeretnék valami értékeset
    Naná, sok mindenkinek nem kell elküldeni. Ellenben minél több ismerősödnek küldöd el, annál többen küldenek vissza, így annál nagyobb esélyed van.
    Nekem a focusok jönnek be, de a fiesták is tetszennek.
    Én még sosem nyertem semmit. (Na jó, egyszer nyertem tombolán egy üveg pezsgőt ... ) Éppen ezért ebben sem bízom nagyon, de sosem lehet tudni, lehet éppen most jön meg a szerencsém.

Tagocska quicksand logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    9

Idézet trafini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is küldtem párat, de csak a legközelebbi ismerősöknek. Nem akarom az esélyeimet csökkenteni. jah és elolvastam a játék leírását is. Te választhatod ki, hogy melyik autót szeretnéd azok közül, amiket te kaptál a barátaidtól.És a legtöbb ilyen értékesebb nyereményt nem lehet eladni...
    Ha engem sorsolnak ki, akkor tuti, hogy nem akarnám eladni a ford KA-k nagyon bejönnek. Igaz, hogy csak 3 ajtós, de nagyon jól lehetne vele közlekedni a városban és könnyebben találni parkolóhelyet is.
    már én is nyertem kisebb dolgokat...nem is vagyok nagyra vágyó csak egyszer szeretnék valami értékeset
    Nekem nem jönnek be a Ford KA-k, szerintem bele sem férnék rendesen! De nembaj, megmarad neked!

Már van fél órája tanulmányozom ezt a nyereményjátékot, kezdem átlátni a rendszert, meg ezt a Facebook appot. Bár igazából már csak a vele való játék is mókás, most kaptam egy Transitot, annak ellenére, hogy Focust meg Fiestát kértem! Szeretem az értelmes ismerőseimet, de nem baj, nem szegi kedvem, akkor is lesz egy Focusom!

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Idézet quicksand eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem nem jönnek be a Ford KA-k, szerintem bele sem férnék rendesen! De nembaj, megmarad neked!

Már van fél órája tanulmányozom ezt a nyereményjátékot, kezdem átlátni a rendszert, meg ezt a Facebook appot. Bár igazából már csak a vele való játék is mókás, most kaptam egy Transitot, annak ellenére, hogy Focust meg Fiestát kértem! Szeretem az értelmes ismerőseimet, de nem baj, nem szegi kedvem, akkor is lesz egy Focusom!
    Nekem is mindenféléket küldenek csak pont focust nem. Pedig próbáltam olyan ismerősöknek küldeni, akik 30 IQ fölött vannak, de lehet feljebb kellene tennem a lécet.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na nehogy már pont a Transitba ne férjen be a család Hátra bepakolhatod a komplett nappalidat és még hely is marad
    LOL Egyébként igen, nekünk egyszer a cégnél volt két Tranzitunk, tényleg az egyik, ha nem a legjobb kisteherautó )

Ezt a játékot meg lehet, hogy nekem is ki kéne próbálnom... Érdemes még? Mikor sorsolnak?

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Ja oké, csak olvasni kéne Megtaláltam, hogy nov. 23. Addig még van majdnem három hét, úgyhogy belevágok Nagyon jól néznek ki ezek az egyedi design-ok!

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

igazábol 2 perc a játék idötartamaküldesz isminek az visszaküldi és regisztrálsz
    végre egy olyan játék aminek a végkimenetelében biztosak lehetünk...facebookon a játékok 80%nak sztem nincs is nyertese...Ford az viszonjt megbizható tradicionális márka,itt biztos lesz egy boldog ember majd a végéreés valóban: csak a FOCUS!

Tagocska thomas logója
    Hozzászólás
    11

ez Finger dance nagyon komoly nekem is tetszik és a telefonfulkés nyerményjátéknál milyen telefont lehet nyerni mert ha egy vezetékes oskovuletet poénbol akkor nem nagyon érdekel bár kivácsi vagyok hány ember férne be egy hétkoznapi telefon fulkébe

Tagocska terminator logója
    Hozzászólás
    25

Galaxyt nem lehet nyerni? Szerintem annál tökéletesebb Ford családi autót ha akarnának sem tudnának megint alkotni. Régóta nagy álmom, hogy megajándékozom a családot egy ilyennel és nekivágunk egy lakókocsis nyaralásnak az olasz tengerparton Kíváncsi leszek a facebookra bár nagy elvárásaim nincsenek, eddig a legnagyobb nyereményem 2000 forint volt egy kaparós sorsjeggyel

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Én is tolom ezt a Fordos játékot!
    Nem vagyok egy nagy nyereményjátékozó. Nálunk apum az, aki minden gyűjt, kivág, postáz, lottózik, stb. Kivételt képeznek azok, ahol autót lehet nyerni, és nem kerül szinte semmibe a részvétel. Gondolok itt arra, hogy az olyanokat nem szeretem, ahol telefonálgatni kell, sms-t küldeni, mert azok egyrészt drágák, másrészt időm sincs foglalkozni vele.
    Ez a Fordos meg szinte semmibe nem kerül, mert csak facebookon elküldöm, az ismerősök visszaküldik, s már ott is állnak a képzeletbeli garázsomban a képzeletbeli Fordok! Ennyi a részvétel, szerencsére!
    Remélem, Fortuna rám tekint, s mivel sosem játszom sehol, szerencsém lesz!

Különben, én is úgy tudom, hogy november 23-án lesz a sorsolás. de azt hiszem, nem lehet addig játszani. Valahogyan pár nap lehet hátra a játékból.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Most láttam, hogy Herz szalámikkal is lehet nyerni, beküldöd a kódokat róluk és minden órában nyerhetsz valamit, esetleg van erről valakinek valami tapasztalata, vagy az ilyenekre meg sem éri belevágni?? De ha óránként lehet nyerni és mondjuk direkt összeszedek 24 kódot és beküldöm minden órában egyet vagy egyszere egy órában a 24-et akkor egyet tutira nyerek nem? Hisz olyan sokan nem játszhatnak ezzel...?Tapasztalatok?

Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 234567

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104