Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (13) összesen

Téma: A Nők Szégyene

Tagocska kovijani logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás A Nők Szégyene

Gigi Magyarország ribanca!
    Ilyen csúf módon kurválkodni több millió ember szeme láttára "nőt" nem mindennap látni.
    Az igaz, hogy Éva többet iszik alkoholt mint a nők nagy %-a, de mégsem került arra sor, hogy ennyire lejárassa magát. Ebből következően még alkoholos állapotában is igazi NŐ tudott maradni, aki megőrizte mindig minden körülmények között önbecsülését. Bezzeg Gigi, odatartotta fenekét, lepedő mögött, Jezy férfiasságának, aztán hogy hova talált a töltény a két testnyílás közül, illetve Jezy melyikkel elégedett meg mint tátongó mélység, csak Ők tudják. Hajrá Jezy, jól tetted, hogy kihasználtad, de kint kidobni a hülye picsát mert ha neked odatartotta másnak is fogja. Szegényfeje azt hitte, hogy állandó takarítással, és és és...... al bekeféli magát a döntőbe. Tévedt!!!!!!!!!!!!!!
    Szerencsére a női társadalom nem ilyen rifkékből áll.
    Ugyhogy viszlát Gigi, hidd el nem rajtad múlik a választás ami Jezy-vel való további kapcsolatodat illeti. Majd rájön, egy kicsit talán büszke is lesz, hogy az ország ribancát megkefélte élő egyenes adásban, de aztán lejárt lemez leszel. Ja és az általános kérdés??????????? Hogy fogsz majd fiad, vagy lányod szemébe nézni???????????? Ha persze lesz olyanod?????????????

scs
    scs nem elérhető
    Mentor scs logója
    Hozzászólás
    451

Alapbeállítás re: A Nők Szégyene

Ez valami csodálatos volt... De tényleg!

Csak tippelni tudom, hogy valami valóvilágos-bigbrádörös dologról van szó. Ezért csak anyit fűznék hozzá, hogy a nők szégyene mellett a férfiak szégyene az, ha valamelyik férfiú képes ilyet nézni (pláne rendszeresen), és még utána írogat is a látottakról véleményt egy fórumon.

Láthatatlan tag bubu001 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    65

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Ahogy olvasom janit sokkolták az események. Sóhajts nagyokat és vágj földhöz néhány tányért, állítólag az segít.

@bubu gigi szóról nem tudom miért, de nekem a centrifuga jut az eszembe.. megmagyarázhatatlan.. nem volt ilyen márkával régen centrifuga? Vagy a képzet-társítom a mikrobival és abban volt gigi? Nem értem..
    Cím:  mikrobi4.jpg
Megnézték: 219
Méret:  6,9 KBCím:  772sek.jpg
Megnézték: 201
Méret:  7,9 KB
    Csatolt képek Csatolt képek  

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet kovijani eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gigi Magyarország ribanca!
    Ilyen csúf módon kurválkodni több millió ember szeme láttára "nőt" nem mindennap látni.
    Az igaz, hogy Éva többet iszik alkoholt mint a nők nagy %-a, de mégsem került arra sor, hogy ennyire lejárassa magát. Ebből következően még alkoholos állapotában is igazi NŐ tudott maradni, aki megőrizte mindig minden körülmények között önbecsülését. Bezzeg Gigi, odatartotta fenekét, lepedő mögött, Jezy férfiasságának, aztán hogy hova talált a töltény a két testnyílás közül, illetve Jezy melyikkel elégedett meg mint tátongó mélység, csak Ők tudják. Hajrá Jezy, jól tetted, hogy kihasználtad, de kint kidobni a hülye picsát mert ha neked odatartotta másnak is fogja. Szegényfeje azt hitte, hogy állandó takarítással, és és és...... al bekeféli magát a döntőbe. Tévedt!!!!!!!!!!!!!!
    Szerencsére a női társadalom nem ilyen rifkékből áll.
    Ugyhogy viszlát Gigi, hidd el nem rajtad múlik a választás ami Jezy-vel való további kapcsolatodat illeti. Majd rájön, egy kicsit talán büszke is lesz, hogy az ország ribancát megkefélte élő egyenes adásban, de aztán lejárt lemez leszel. Ja és az általános kérdés??????????? Hogy fogsz majd fiad, vagy lányod szemébe nézni???????????? Ha persze lesz olyanod?????????????
    Kérdés: Miért nézel ilyen alja szenny dolgokat? De most komolyan... részben magadat is megkímélnéd a felesleges stressztől, részben pedig a társadalmat is megkímélnéd attól, hogy ilyen burjánzó rákfene, mint az ilyen agysorvasztó műsorok, egyáltalán életben maradhassanak.

Tagocska SátanKutya85 logója
    Hozzászólás
    4

Üdv....Mindenkinek!
    A nők szégyene az hogy amikor már látják hogy egy pasi (akit ők szeretnek..) elenni készül, akkor valahogy érdekes folytán teherbe esnek s így ezzel magukhoz láncolják a pasit, holott a pasi nem is szereti őt.Ez nyálas dolog, s undorító, a nők szemszögéből...Tisztelet a kivételnek!!! Én nem maradnék vele...az tuti.S a nő megüthet egy pasit akkor az fordítva mért annyira "borzasztó" ? Én csak mondom soha nem ütöttem meg nőt ! Nos ezzel lehet nyitottam vitát....sziasztok.

Tagocska johnlord89 logója
    Hely
    Sepsiszentgyörgy, Covaszna,Cerbului,2,20,B,6
    Hozzászólás
    10

A nők szégyene az, hogy ugyanolyan esendőek és kalandvágyók mint a férfiak, de ök ezt titkolják, letagadják. A pillanatnyi érzéseik nagyban befojásolják cselekedeteiket, igy a jövöre nem is gondolnak sokszor. A következmények nem anyira logikusak számukra, mint a férfiaknak.
    Hogy hamar irjak pozitivumot is, a nők egyszerre több mindenre tudnak koncentrálni, mint a férfiak.

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    618

Csak egyvalami jutott eszembe: vajon a Nők Szégyene miért nagy betű? Akkora a szégyen, vagy tán tényleg ő lenne a nagybetűs nő?

Hozzászólás
    618

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ahogy olvasom janit sokkolták az események. Sóhajts nagyokat és vágj földhöz néhány tányért, állítólag az segít.

@bubu gigi szóról nem tudom miért, de nekem a centrifuga jut az eszembe.. megmagyarázhatatlan.. nem volt ilyen márkával régen centrifuga? Vagy a képzet-társítom a mikrobival és abban volt gigi? Nem értem..
    Cím:  mikrobi4.jpg
Megnézték: 219
Méret:  6,9 KBCím:  772sek.jpg
Megnézték: 201
Méret:  7,9 KB

Hozzászólás
    618

Idézet scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez valami csodálatos volt... De tényleg!

Csak tippelni tudom, hogy valami valóvilágos-bigbrádörös dologról van szó. Ezért csak anyit fűznék hozzá, hogy a nők szégyene mellett a férfiak szégyene az, ha valamelyik férfiú képes ilyet nézni (pláne rendszeresen), és még utána írogat is a látottakról véleményt egy fórumon.
    Nahát. Eccer mintha aszt írtad vóna, hoty ilyen témakörökbe' nem reagálssssz. Hát mégis? (Lőttek a következetességnek - na és a logikának?)

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104