- nyaralni indulunk, de..
-
Aktív tag
nyaralni indulunk, de..
autóval mennénk, viszont a barátnőm nagyon rosszul van a hosszú út során, Horvátország meg nem itt van..:S
jár vki hasonló cipőben? mit tegyünk?
-
Tag
re: nyaralni indulunk, de..
bárcsak járnék hasonló cipőben...Horvátország :P
Amúgy nem tudom .... Dedalon? Arra emlékszem,hogy anyám azt szedte mikor kicsi voltam és rosszul volt. Sokat kocsikáztunk hegyes-szerpentines utakon és megviselte az út.
-
Tag
csak dedalont ne!!! nagymamám is szedte régen gyakran, de többször volt rosszabbul tőle, mint h segített volna neki!! egy csomó mellékhatása van, szóval ha nem akarsz a barátnődből zombit, inkább hanyagold a dedalont!!
-
Aktív tag
zombiii??
na azért köszi, az nem kellene!! de most komolyan, ennyire rossz az a cucc? a nagymamám is említette h van ez a tabletta, de nem szívesen tömködi magába az ember az ilyen gyógyszereket..
szólok a nagyinak h ne szedje ha tényleg ennyire rossz..
-
Tag
hát, a dedalonnal semmiképp se próbálkozzon!! kevesen tudják, de görcsöket, érzéki csalódásokat (hallucinációkat) okozhat, izzadság, ájulásérzés plussz egyéb mellékhatásai vannak..:S
és ha iszol rá, akkor pedig elszabadul a pokol..
anyukám mikor kicsi voltam, nekem mindig ropit meg kólát adott az út során, állítólag attól jobb. gyakran megálltunk... mondjuk Ho-ba menet lehet vmi jobb megoldás kellene..
-
Tag
én is rosszul szoktam lenni az utazások alatt.
A dedalont régebben is szedtem de az felejtő volt.
De le is írtad már az okokat.
Ajánlottak emiatt egy homeopátiás szert: cocculine. Szedheti bárki.
Nekem eddig segített.
Szerintem egy próbát neked is megérne!
(én elég érzékeny vagyok a gyógyszerekre ha ez segít a döntésben)
-
Tag
bárki?? terhes anyák, szoptatósok is? mert speciel tudom, h a Dedalont azt se ők, se járművezetők nem szedhetik..:S
se az aki antidepresszánst szed.. és ezt sokan nem tudják..
ezek a homeopátiás cuccok miért jobban a hagyományos gyógyszereknél? sosem értettem..
-
Aktív tag
hát, nem tudom. nem akarom h a csajom még rosszabbul legyen mert bevett vmit.. bár az ilyen homeopátiás szerekről csak jót hallottam még..
hol lehet ezt kapni?
-
Tag
homeopátiás készítmények = csak természetes anyagok
Ezért szedheti bárki.
Kicsi,nagy,terhes,nem terhes,szoptató,nem szoptató,sofőr,pilóta,tengerész,alkoholista,depres sziós.
Egyszóval: bárki.
Barátnőd lehet jobban járna ha C.t szedne nem Dedalont....
bár ez csak szerény véleményem. Mert senkire nem akarok semmit se ráerőszakolni. Csupán nyomatékosítom a véleményem.
-
Aktív tag
nem szed egyenlőre semmit, de majd ismertetem vele a dolgokat..
érdekes ez a dolog, vajon mitől alakul ki és miért van h neki van ilyen problémája, nekem meg nincs??