PLS, helyesírás ha már topicot nyitsz
Sziasztok!
Az élett csak egy fájdalmas illuzió!
Sokan hiszik hogy van menyország és pokol!
Ebben egyetértek mert mind kettő ittalálható a földön!
Valakinek a pokol mutatja meg magát!
Valakinek a menyország tárja fel magát!
Erre mondják egyszer fent egyszer lent!
De vannak olyan emberek akik sajnocs mindig lent maradnak mert nem értik ezt az egész kőrforgást, vagy életett!
ki minek nevezi, szentem teljesen mindegy mert ahogy éled az életed olyan lessz a világod!
Rengeteg ember vakként éli le az életét pedig a szeme egészsége tökéletes! csak nem látnak vele úgy ahogy kéne!
Vanak az életben olyan dolgok amiket nem tud sennki megmagyarázni, senki nemérti ezeket a dolgokat, és sokan nevetnek rajta, sokan agyalnak mi miért történik, de konkrét magyarázat az nincs rá!
Vannak emberek akik a sors kezeként emlegetik, és sokan el is hiszik ezt, én egy olyan ember vagyok aki már szinte semiben nem hisz, nyitott szemel próbálok élni, de sokszor mégsem látom a hejes utat amin mennem kéne!
Ezért követek el rengeteg hibát!
pedig én csak boldogan gondoktól mentesen szeretnék élni, de maga a világ nem hagya ezt, maga az a villág amit az emberek megteremtettek! a civilizáció átka és szemete, én nem tartom hasznosnak ezt a sok felesleges dolgot ami itt van a földön, minden csak az élet időnket pazarolja, és gátolja a boldogságunkat!
Pénz, elektromos kütyük, kocsi, stb.... ezek a világ szemetei!
Én inkáb élnék úgy hogy sennki nincs a környezetemben, max egy két olyan ember akit a szivembe engedek! De akkor is tudatlanúl élnék, de ez nem lehetséges már!
Fertőzöt lettem, egy úgynevezet civilizáció fertőzött meg, hatalom vágy pénz éhség, a tárgyak iránti szenvedély stb! És ez elszomorít, mert ezek a dolgok gátolják az elmém, abban hogy tényleg tisztán lásak!
Vanak olyan megmagyarázhatatlan dolgok mint pl az hogy az agyunk minimális %-át használjuk csak!
Miért van ez?
És ki a felelős ezért?
Nekem van eről egy elméletem, mégpedig az hogy nem mi vagyunk az egyettlen értelmes lények a világon!
Biztos vagyok benne hogy vannak olyan lények, akikk értelmesebbek, fejletteb és elképesztőb képességek bírtokában vannak, és szerintem ők korlátozták le az emberek agyát mert félnek tőlünk, emberektől, mert valószinű hogy olyan dolgokra lennénk képesek amiket még elképzelni sem merünk ha az agyunk 100%-lékát használnánk!
Hogy miért írok ilyeneket?
Erre én magam sem tudom a választ,!
Talán azért mert elegem van már sok mindenből, mert tegyük fel olyan érzésem van, hogy nagyobb dolgokra vagyok hivattot, annál ami most vagyok!
De a valódi oka annak hogy írtam, az nagyon egyszerű! Csak szimplán kitőrt belőlem és kész!
PLS, helyesírás ha már topicot nyitsz
Akik azt mondják, hogy az agyuknak csak kis százalékát használják, azok jó eséllyel valóban csak annyit használnak belőle.Viccet félretéve: az átlagember a teljes agyát használja - ez bizonyított tény. Mint ahogy az is, hogy csak városi legenda ez az agyhasználati mizéria; viszont azok körében, akik alig használják, igen jól terjed.
"Biztos vagyok benne hogy vannak olyan lények, akikk értelmesebbek, fejletteb és elképesztőb képességek bírtokában vannak, és szerintem ők korlátozták le az emberek agyát mert félnek tőlünk, emberektől, mert valószinű hogy olyan dolgokra lennénk képesek amiket még elképzelni sem merünk ha az agyunk 100%-lékát használnánk!"
Hidd el nem korlátozták le. Egyszerűen az emberek magukat korlátozzák. Legtöbbjük szeret korlátoltan élni, mert megnyugtatja őket az, ha mások döntenek helyettük (akár a saját életükről is), és ezáltal leveszik a válláról a felelősséget.
Te is pont ezt teszed - a saját életed nehézségét másokra próbálod varrni. Le próbálod dobni magadról a felelősséget a saját sorsod iránt, mert kényelmesebb másokra mutogatni ujjal a problémák megoldása helyett.
Viszont abban egyet tudok érteni, hogy ezek a lények valóban csodás dolgokra képesek, amelyek már szinte hihetetlenek egy együgyű átlagember számára:
- Tudnak szöveget értelmezni.
- Nem dőlnek be a féligazságoknak és egyéb félrevezetéseknek, kamu tévhiteknek.
- Tudnak helyesen írni; vagy ha nem is maximálisan helyesen, de legalább megpróbálnak.
"olyan érzésem van, hogy nagyobb dolgokra vagyok hivattot, annál ami most vagyok!"
Pont annyira vagy hivatott, mint amit elérsz az életben. Sem többre, sem kevesebbre.
Nem másban kell keresni a megoldást a saját problémánkra, hanem magunkban. Nem másban kell a hibát keresni, hanem önmagunkban. És máris nem kezdesz el képzelődni mindenféle idegen lényekről, akik lekorlátozták az agyadat.
Mások démonizálása elég csökevényes dolog, bár az egyszerű embert megnyugtatja az, ha annyit tud, hogy "vannak ők, a gonoszak, és vagyunk mi, a jók". Együgyű emberek együgyű gondolatai, amely idestova már több ezer éve alkalmas arra, hogy az ostoba néptömegeket ennek segítségével manipulálják az okosabbak. Külön mulatságos ebben a démonizálásban, amikor egyes emberek egy képzeletbeli ellenséget kreálnak maguknak (Sátán, idegen lények, stb.), és azzal szemben próbálják eljátszani a jó-rossz párharcát.
A probléma mindössze csak annyi, hogy a világ nem fekete és fehér, hanem szürke.