Szervusz!
Engem special érdekel ez a téma, egy másik fórumban, amely egyébként vadászati témájú volt vittem egy "Atlantisz" elnevezésű topikot, amely ahogy leírtad magába gyűjtötte ezeket az általad is felvázolt témaköröket.
Az Acambaro-szobrocskák kapcsán is arra akarok rámutatni, hogy senki sem vette ezidáig észre, hogy egy elszigetelt egyedi jelenségről van szó. Egyszerűen lehetetlen két egymástól térben és időben is elhatárolt idősíkot fedésbe hozni, mikor a helyszín már a múlté az ídősíkok között pedig 63 millió év különbség terpeszkedik.
Mégis ez a dolog megtörtént itt a Föld nevű bolygón 4-6 ezer esztendővel ezelőtt (ilyen korúak a szobrocskák).
Nos én kis hülye magyar állampolgár, aki nem vagyok semmiféle paranormális jelenség elkötelezett kutatója, csak egy kissé érdekel a dolog, erről az egészről a következő véleményemet formázom meg.
Az egész acambarói leletanyag ékes bizonyítéka annak, hogy ez a Föld bolygóra érkezett idegenek kezemunkája. Egy olyan bolygóról érkezhettek, amelyen az Élet evolúciója hasonlóan a földi feltételek szerint működött.
Az "emberek" és a dinók meghitt és barátságos együttélése a Föld nevű bolygón sohasem létezhetett. Elgondolkodtató az is amikor egy-egy szoborcsoportban együtt mintázták meg az embert a dinóval. Nos mindenki tudja, hogy egy műalkotás élvezhetőségét nagyon befolyásolhatja az arányok megszerkesztése. De ez következetesen végig megy az egész leletanyagon, vagyis azt akarom ebből kihozni, hogy abban a világban, amelynek emlékeiből mintázódtak ezek a kis szobrok az "emberek" voltak az általunk megszokotthoz képest túl nagyok, szinte óriások vagy pedig a dinók voltak túl kicsik. Ez utóbbi azért nem valószínű, mert több olyan fajt is láthatunk ábrázolva, amelyeket a Földön már fosszilis alakban a régészek "felfedeztek". Ugyanakkor rengeteg olyan dino faj van a gyűjteményben, amelyekről jelenlegi földi ismereteink szerint még azt sem tudjuk, hogy ebben a formában léteztek.
Én nagyon sokszor átnéztem az ezekről a szobrocskákról készült bemutató anyagokat videokat, fotókat, weboldalakat, blogokat.
Nos találtam köztük nagyon meglepőket is, amelyeket azért meg sem mernek mutatni a nagy publikum számára.
Nos emlékszem egy olyan szoborra, ahol egy hatalmas kifejlett "Triceratops" remélem jól írom, ezt a böhöm testnagyságú az orrán három hosszú szarvat és a nyakán körbe csontgallért viselő, papagájcsőrű dinót lovagolta az "ember"
Nos nekem valószínű spárgába mennének a lábaim, ha ezt meg kellene tennem azon a széles háton....
Aztán az jön le a szobrokról, hogy a dinók és az emberek közötti kapcsolat nagyon meghitt és bensőséges, sőt túlzottan is.... vagyis tucatszám találtam olyan szobrokat ahol az ember a dinóval vagy éppen fordítva félrérthetetlen szexuális nemi aktus közben van ábrázolva...
Az egész dinó szobrokról valahogyan az közvetítődik, hogy ezek nem külön-külön fajok, hanem csak fajták, (mint nálunk manapság a kutyák) és minden esetben egymással pározva végtelen variációs sorú de eredményes szaporodások történtek.
Aztán vannak itt olyan szobrocskák is, amelyeknek a fotóját, ha bemutatom nem kell senkit sem győzködnöm, hogy a korábban már kitárgyalt alienre ismerjen rá....
A 33 ezer db-ra becsült leletanyag döntő része a dinókról szól és csak elenyésző mennyiségben találkozunk mamut, ló, kecske vagy tehén szoborral.
Ez is azt mutatja, hogy az élményeik nagyobbik részét az idegenek egy másik bolygóról hozták, de mivel valószínű hogy rá voltak kényszerülve, hogy itt éljenek a Földön, ezért néhány akkoriban itt élő állatot is megmintáztak. A mamut, a pleisztocéni vadló, a kecske, a bivaly pontosan abban az időszakban népesítette be a Földet, amilyen korúakra becsülték a szobrokat és a pleisztocéni növényevő megafauna állattagjai voltak....
Summázva tehát a véleményemet és egy kérdésre is válaszolva szerintem a földi ember és a dinók személyesen az evolúció során soha nem találkozhattak.

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel