Mi az az NW?(jaj, ez a 25 karakter! Csak azért írjak, hogy meglegyen?
)
Erről a Példabeszédek 24:16 jutott eszembe: "Mert ha hétszer elesik is az igazságos, fel fog kelni, a gonoszokat azonban elbuktatja a szerencsétlenség." NW
Mi az az NW?(jaj, ez a 25 karakter! Csak azért írjak, hogy meglegyen?
)
Szeeerencsétleg gonoszok. Nekik mindig csak a baj jut a fejükre. Egy szép szó, egy kedves mosoly nem jut nekik; mindig csak a bosszú meg a szerencsétlenség. Ejj már, ez az állandó diszkrimináció...!
;Ugyanmá', minek neked a kedves mosoly, pláne a szép szó, mikor sokkal jobb gonoszkának lenni (2 éves ismerős kislány kifejezése. Szerintem szuper). Az én kislányom meg kerek perec megmondta, amikor 3 éves volt, hogy: de anya, én rosszalkodni szeretek és nem jóságozni, mint te!
Nemrég volt egy műsor a Spektrum tévében, amelyben napjaink legismertebb, és talán legnagyobb fizikusa, Stephen Hawking azt állította, hogy Isten nem teremthette a világot. A gondolatmenete a következő:
- Ha visszamegyünk az időben a világegyetem keletkezéséig, akkor egy fekete lyukat kapunk, ebből a kis fekete lyukból indult az ősrobbanás, ebből lett a világ.
- A fekete lyukban a fizika törvényei szerint nincs idő. Ott nem értelmezhető az idő fogalma.
- Ha fekete lyukból keletkezett a világ, fekete lyuk volt az ősrobbanás előtt, és a fekete lyukban nincs idő, akkor az ősrobbanás előtt, vagyis az Univerzum keletkezése előtt nem volt idő.
- Ha az ősrobbanás előtt nem volt idő, akkor Isten nem teremthetett semmit, mert nem volt rá ideje, tehát nem volt teremtés.
Ez a teremtés (tehát kb. az összes vallás) tudományos, fizikai cáfolata.
Utoljára módosítva: walaki által : 2011-09-21 18:32 Oka: pontosítás