Nagy átlagban és nagyon csípem, amit teszek munkaidőben, majd otthon második műszakban, habár elég stresszes tud lenni mindkettő. Vannak jó napok és rosszak is, ilyen az élet
Van itt olyan, aki szintén szerencsésnek mondhatja magát?
Itt leginkább a címben szereplő, de másként mondva "munkátok a hobbitok" is lehetne.
Nekem a fő szórakozásom és egyben a munkám is a weblapépítés, optimalizálás.. így a játszóterem és munkaasztalom is egyben az internet..
mellette belefér még egy nappali suli is.. meg egy kis online kereskedelem.. mindet nagyon szeretem.. diákévek mellett a karrierépítés.. nincs is ennél jobb..
Nagy átlagban és nagyon csípem, amit teszek munkaidőben, majd otthon második műszakban, habár elég stresszes tud lenni mindkettő. Vannak jó napok és rosszak is, ilyen az élet
Szia.Én nagyon szerencsés ember lehetek mert valoban a munkám a hobbim.Nagyon sokat vártam,hogy végre olyan munkát végezhessek amit ugy éreztem nem muszájbol hanem szeretetböl tudnék csinálni.7honapja végre rátaláltam,vagyis ö rám.Müködik a vozás törvénye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tehát én egy boldog ember vok,aki nem nyügösen indul a munkahelyére.Kivánom mindenkinek ,hogy találja meg a hozzá leginkább közelállo munkát,hiszen életünk nagy részét ugyis ott töltjük el...Szép napot mindenkinek.