Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (14) összesen

Téma: Szellemek

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Alapbeállítás Szellemek

Ki hisz a szellemekben? Ki mondja azt hogy léteznek?

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás re: Szellemek

Jó kérdés...
    Nem tudom mit gondoljak…

Én egyszer egy ismerősöm halálát - most azt mondom - éreztem meg. . . borzalmas. . . 10 éve végeztünk az általánosban, s azóta nem láttam, bár iskolásként jó volt egymással a kapcsolatunk. . . egyszer csak álmomból nagy szívdobogással ébredtem, s félhangosan megszólaltam, szegény X. Y. . . fogalmam nem volt, miért mondtam. . . mintha csak úgy eszembe jutott volna és kimondtam a nevét. . . furának tartottam, de nem foglalkoztam vele. . .

el is felejtettem, mikor egy hét múlva találkoztam egy volt osztálytársnőmmel, aki mondta, hogy az fiú pár napja autóbalesetben meghalt. . . hirtelen nagyon rosszul lettem akkor. . . pedig a fiúval semmi kapcsolatom nem volt az elmúlt tíz évben. . . ennek már 10 éve. . . 24 éves volt. . . mivel magyarázzam? "Csak" megérzés? Vagy a szelleme jelenlétét éreztem, ami ha jól tudom, egy ideig még köröttünk bolyong?

Hozzászólás
    364

Azt hallottam , hogy a kutyák és a macskák sokkal jobban érzékelik a szellemek jelenlétét, mint mi. . . vagyis, ha a macska a sarokból látszólag semmire támad, akkor szellemet látott. . .

...van valami a tükrökkel is, hogy vigyázni kell velük, mert a tükrökön keresztül jönnek be hozzánk az ártó szellemek ezért kerülni kell a nagy tükröket. . . erről hallottatok már?

(sőt, állítólag, ha pontban éjfélkor belenézel egy tükörbe, meglátod benne magad, hogy mennyi idősen fogsz meghalni...mióta ezt hallottam, éjszakánként "félek" kimenni otthon a mosdóba, mert az előszobában a fürdőszoba ajtaján van egy hatalmas nagy tükrünk...s nem szeretnék éjfélkor belenézni...mindig megnézem, hogy mennyi az idő mielőtt elmennék a tükör előtt...tudom, hülyeség...)

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Ez az éjféles dolog egy babona szerintem!

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Süni!

Azért nem szeretnél éjfélkor tükörbe nézni mert félsz hogy látni fogsz egy szellemet?

Hozzászólás
    364

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Süni!

Azért nem szeretnél éjfélkor tükörbe nézni mert félsz hogy látni fogsz egy szellemet?
    Nem, azért, mert nem szeretném meglátni, mennyi idősen fogok meghalni...de ez tényleg csak babona..legalábbis remélem...

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Szellemek

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez az éjféles dolog egy babona szerintem!
    Szerintem is! Én már az összes ilyen és ehhez hasonló marhaságot kipróbáltam már csak úgy poénból, de kellő komolysággal és tisztelettel, de éjfélkor a tükörben is csak magamat láttam, a mezőn se halottam egyedül teliholdkor a szellemek jaját, a temetőbe se volt semmi, hiába mentem éjfélkor egyedül arra, úgyhogy szerintem az egész szellemes, éjféles, kísértetes, egy nagy KAMU! Majd ha összefutok egyel, hiszek majd bennük A gonosz erőkben hiszek, na de a szellemekben.....

Tag dragon222 logója
    Hozzászólás
    31

Felkiáltójel re: Szellemek

Idézet Archer11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem is! Én már az összes ilyen és ehhez hasonló marhaságot kipróbáltam már csak úgy poénból, de kellő komolysággal és tisztelettel, de éjfélkor a tükörben is csak magamat láttam, a mezőn se halottam egyedül teliholdkor a szellemek jaját, a temetőbe se volt semmi, hiába mentem éjfélkor egyedül arra, úgyhogy szerintem az egész szellemes, éjféles, kísértetes, egy nagy KAMU! Majd ha összefutok egyel, hiszek majd bennük A gonosz erőkben hiszek, na de a szellemekben.....
    a szellemek elsősorban nem fizikailag érintkeznek az emberrel az álmaidban fognak megkeresni ha valamit akarnak tőlled

Pörölykezű walaki logója
    Hely
    Veszprém
    Hozzászólás
    211

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem, azért, mert nem szeretném meglátni, mennyi idősen fogok meghalni...de ez tényleg csak babona..legalábbis remélem...
    Én kíváncsi lennék rá. Hasznos lenne tudni, hogy mennyi időm van még, mert úgy tervezném az életemet. (Szeretnék legalább 100 évig élni. Ha sikerülne, nagyon büszke lennék magamra.)

Pörölykezű walaki logója
    Hely
    Veszprém
    Hozzászólás
    211

Idézet Archer11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egyetértek.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104