Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (13) összesen

Téma: Szeretnel ingyen penzt keresni az internetten???

Tagocska olah73 logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Szeretnel ingyen penzt keresni az internetten???

Ingyen penzt keresni az internetten
    Sziasztok
    Kanadaban elek es szeretnek segiteni mindenkinek egy kis ingyen jovedelemre...
    Nem beszelek sokat csak annyit hogy itt nem kell soha venni semmit,sem eladni .itt nem te fizetsz (SOHA) hanem neked fizetnek.Annyi a dolgod hogy regisztralj es amikor belepsz akkor majd lessz egy URL-ed es azt tovabb kuldod.

Mindenki utan fizetnek $3-$4 / referal plusz $10 kap mindenki a regisztralasert es ha csak klikkelnek a url-edre akkor is fizet 3 centet.kuld tovabbb barataidnak es maris keresel.Hamar ossze jon a $200 ez a minimum amit kifizet,minden honapban 15-en.

Ne hagyd hogy elmenjen meletted ez a jo lehetoseg ,es masok milliokat keresnek.fogd meg az alkalmat es keress penzt te is
    Sok sikert

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Alapbeállítás re: Szeretnel ingyen penzt keresni az internetten???

Ezektől sokkal jobb módszerek vannak. Olyanok, amikor az elején van vele dolgod, csak rajtad függ. (nem attól, hogy valakit be tudsz e szervezni a csapatba, vagy hogy klikkel e vagy bármi)

Kb. 2-3 (ha kemény akarsz lenni) 4-5 hónap munka. Egyszeri, akkor még ingyen. Aztán szépen hátradőlhetsz és az oldalad dolgozik helyetted akár úgy is, hogy senki fel sem lép rá.

Ha érdekel a dolog, leírom, hogy hogyan lehet.

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Mosoly re: Szeretnel ingyen penzt keresni az internetten???

Tagocska vadasy logója
    Hely
    bp
    Hozzászólás
    11

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezektől sokkal jobb módszerek vannak. Olyanok, amikor az elején van vele dolgod, csak rajtad függ. (nem attól, hogy valakit be tudsz e szervezni a csapatba, vagy hogy klikkel e vagy bármi)

Kb. 2-3 (ha kemény akarsz lenni) 4-5 hónap munka. Egyszeri, akkor még ingyen. Aztán szépen hátradőlhetsz és az oldalad dolgozik helyetted akár úgy is, hogy senki fel sem lép rá.

érdekel!

Tagocska Sanz logója
    Hozzászólás
    6

Ajánlatom van számotokra!
    A cég garantáltan fizet!
    10$ -t fizet 1 db kattintásért, de 10.000$ a kifizetési minimum. Itt is van lehetőséged beszervezni embereket! Az embereid kattintáson kénti 10$ jutalmának az 50% -át kapod meg, azaz 5$ -át. Ami azt jelenti, hogy 20 emberrel 30 nap alatt 9000$ -át kereshetsz! Amiben még a te kattintásaidnak az összege nincs benne! Gyeretek és próbáljátok ki Ti is!
    Segítség kell nálam lehet érdeklődni

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

http://seo.forum.hu/google-f6/akarsz...terfokon-t228/

Ezt olvasd át, ha valami nem érthető, kérdezz.. Ez nem rizsa. Amíg nem tudtam jobbra eltölteni az időmet, ezt csináltam és van, ami a mai napig hozza a pénzt. Persze volt több ami megszűnt, pl, azért mert felújították az oldalt. De az azért szerintem szép, amikor a francia google-ben, a kívánt kulcsszóra a partnerkódos url-em authority lett.

Tagocska Hőszigetelés logója
    Hozzászólás
    1

én az ilyenekben nem nagyon hiszek!

Tagocska marko123 logója
    Hozzászólás
    1

interneTTen

az INGYEN penz az micsoda? fán nő?

Tagocska kgabor logója
    Hozzászólás
    10

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Engem is érdeklne! Írd le akár privátban is. Előre is köszi!

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Felkiáltójel re: Szeretnel ingyen penzt keresni az internetten???

Pénzt keresni mindenáron...

A reklámokra kattintásról a Digi Tv a Discovery csatornáján volt egy műsor.
    A Google a hirdetések nézettségét számlálja és a kattintások számától függően állítja ki a számlát
    a hirdetés feladójának.
    Bemutattak egy Jenkit akinek megugrott a reklámköltsége, viszont a bevételei nem nőttek.
    Kénytelen volt a hirdetést megszüntetni a Google oldalán, mert már nem tudta fizetni a reklámköltségeket.
    Kiderült, hogy a versenytársai összefogtak ellene és beindítottak ellene egy kattintgatós hadjáratot.
    Ez olyan jól sikerült, hogy majdnem csődbe ment.
    A Google szóvivője is nyilatkozott.
    A kattingatásokból származó költséget nem számlázzák ki a hirdetőnek.
    A cég bevételei a reklámokból származnak.
    Ha lecsökkennek a reklámbevételek, akkor becsukhatják a kaput.
    (Hallkan megjegyzem, ha valaki az otthoni számítógépéről kattintgat előfordulhat hogy egy feldühödött Jenki kártérítési pert akaszt a nyakába.)

Valamikor régen voltak erkölcsi normák és nem a pénz volt az Isten.
    Az idősebb korosztályhoz tartozom és a mai fiatalokat nem értem.
    Az némileg vigasztal, hogy a fiatalok sem értenek engem.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104