Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 27 (27) összesen

Téma: Szerintetek a dinosaurusok és az ember találkozhattak-e a földi élet során?

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás re: Szerintetek a dinosaurusok és az ember találkozhattak-e a földi élet során?

"Nos megleptél, kitűnő a felkészültséged..."

Köszönöm, de semmi különös, csak érdekelnek bizonyos dolgok...ha azt mondom Erich von Däniken...őt sem hiszem, hogy ismeretlen számodra...vagy épp Leslie L. Lawrence...bár utóbbi a regényeivel azért kicsit más mint Däniken...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Alapbeállítás re: Szerintetek a dinosaurusok és az ember találkozhattak-e a földi élet során?

[youtube][video]<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6MxP9bYb0U0&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6MxP9bYb0U0&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>[/video][youtube]

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Tudom, hogy nem mindenki tudhat egy idegen nyelvet beszélni én sem tudok angolul, mert csak két évet tanultam. Arról szól ez a hosszú videó, hogy csalás vagy valóság az acambarói szobrocskák története. Nos a véleményemet megtudhatjátok a " Paranormális??? - rejtélyek, vagy igazságok? " c. topikból.

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

De ide is bemásolom, hogy ne kelljen ugrálni a topikok között....

Az Acambaro-szobrocskák kapcsán is arra akarok rámutatni, hogy senki sem vette ezidáig észre, hogy egy elszigetelt egyedi jelenségről van szó. Egyszerűen lehetetlen két egymástól térben és időben is elhatárolt idősíkot fedésbe hozni, mikor a helyszín már a múlté az ídősíkok között pedig 63 millió év különbség terpeszkedik.
    Mégis ez a dolog megtörtént itt a Föld nevű bolygón 4-6 ezer esztendővel ezelőtt (ilyen korúak a szobrocskák).
    Nos én kis hülye magyar állampolgár, aki nem vagyok semmiféle paranormális jelenség elkötelezett kutatója, csak egy kissé érdekel a dolog, erről az egészről a következő véleményemet formázom meg.
    Az egész acambarói leletanyag ékes bizonyítéka annak, hogy ez a Föld bolygóra érkezett idegenek kezemunkája. Egy olyan bolygóról érkezhettek, amelyen az Élet evolúciója hasonlóan a földi feltételek szerint működött.
    Az "emberek" és a dinók meghitt és barátságos együttélése a Föld nevű bolygón sohasem létezhetett. Elgondolkodtató az is amikor egy-egy szoborcsoportban együtt mintázták meg az embert a dinóval. Nos mindenki tudja, hogy egy műalkotás élvezhetőségét nagyon befolyásolhatja az arányok megszerkesztése. De ez következetesen végig megy az egész leletanyagon, vagyis azt akarom ebből kihozni, hogy abban a világban, amelynek emlékeiből mintázódtak ezek a kis szobrok az "emberek" voltak az általunk megszokotthoz képest túl nagyok, szinte óriások vagy pedig a dinók voltak túl kicsik. Ez utóbbi azért nem valószínű, mert több olyan fajt is láthatunk ábrázolva, amelyeket a Földön már fosszilis alakban a régészek "felfedeztek". Ugyanakkor rengeteg olyan dino faj van a gyűjteményben, amelyekről jelenlegi földi ismereteink szerint még azt sem tudjuk, hogy ebben a formában léteztek.
    Én nagyon sokszor átnéztem az ezekről a szobrocskákról készült bemutató anyagokat videokat, fotókat, weboldalakat, blogokat.
    Nos találtam köztük nagyon meglepőket is, amelyeket azért meg sem mernek mutatni a nagy publikum számára.
    Nos emlékszem egy olyan szoborra, ahol egy hatalmas kifejlett "Triceratops" remélem jól írom, ezt a böhöm testnagyságú az orrán három hosszú szarvat és a nyakán körbe csontgallért viselő, papagájcsőrű dinót lovagolta az "ember"
    Nos nekem valószínű spárgába mennének a lábaim, ha ezt meg kellene tennem azon a széles háton....
    Aztán az jön le a szobrokról, hogy a dinók és az emberek közötti kapcsolat nagyon meghitt és bensőséges, sőt túlzottan is.... vagyis tucatszám találtam olyan szobrokat ahol az ember a dinóval vagy éppen fordítva félrérthetetlen szexuális nemi aktus közben van ábrázolva...
    Az egész dinó szobrokról valahogyan az közvetítődik, hogy ezek nem külön-külön fajok, hanem csak fajták, (mint nálunk manapság a kutyák) és minden esetben egymással pározva végtelen variációs sorú de eredményes szaporodások történtek.
    Aztán vannak itt olyan szobrocskák is, amelyeknek a fotóját, ha bemutatom nem kell senkit sem győzködnöm, hogy a korábban már kitárgyalt alienre ismerjen rá....
    A 33 ezer db-ra becsült leletanyag döntő része a dinókról szól és csak elenyésző mennyiségben találkozunk mamut, ló, kecske vagy tehén szoborral.
    Ez is azt mutatja, hogy az élményeik nagyobbik részét az idegenek egy másik bolygóról hozták, de mivel valószínű hogy rá voltak kényszerülve, hogy itt éljenek a Földön, ezért néhány akkoriban itt élő állatot is megmintáztak. A mamut, a pleisztocéni vadló, a kecske, a bivaly pontosan abban az időszakban népesítette be a Földet, amilyen korúakra becsülték a szobrokat és a pleisztocéni növényevő megafauna állattagjai voltak....

Summázva tehát a véleményemet és egy kérdésre is válaszolva szerintem a földi ember és a dinók személyesen az evolúció során soha nem találkozhattak.

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

De persze előtte úgy állítottad be a dolgokat: higgyük azt, hogy IGEN..., s ennek megfelelően kombináljunk...én legalábbis bedőltem ...de ezután résen leszek...

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De persze előtte úgy állítottad be a dolgokat: higgyük azt, hogy IGEN..., s ennek megfelelően kombináljunk...én legalábbis bedőltem ...de ezután résen leszek...
    Jaaaaaj, de aranyos vagy, valahogyan meg kell mozgatni a fantáziát...Ne haragudj rám, mert szándékos volt
    Egyébként pedig elmondom, mert most hogy megint mindenféle zagyvaságot összeolvastam, vannak olyan tudományos vélekezések, miszerint az "idegenek" még a dínók kipusztulása előtt, tehát 65 millió évvel ezelőtt leszálltak a Földre.
    Hát ezt egy kicsit kétkedve fogadom, mert ennek aztán végleg nincsen tapintható nyoma a mi világunkban. Ezzel a vélekedéssel egyébként sem lehet az acambarói leletek származást eldönteni, mert szénizotópos kormeghatározások 4500 és 6000 esztendő közé teszik a leletek korát. Na vazze, akkor mit kezd a 65 millió évével????

Tag etlek logója
    Hozzászólás
    61

Oké.sok mindent érthető amit írtál.Külön-külön.De mit szósz ahhoz a lelethez,amit 2000-ben találtak Glenn Rose-ben(texasban) Megkövesedett lábnyomok.Emberi nyomon rajta a dino nyom. Állítólag nem ez az első.Többet is találtak Amerikában és Nyugat-közép Ázsiában.

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104