Bár nem ismerem a "miérteket", és talán megértem azt is hogy ha valamivel nem értenek egyet, akkor azt hozzák akár a világ, sőt a vezetőik tudomására, de hogy ezzel másnak gondot, esetleg kárt is okozzanak, az nem tetszik. Én nagyon sok olyan embert ismerek ( sajnos ) aki örülne, ha munkahelye lenne, nem hogy még nekiállna sztrájkolni. Ha nekem a munkahelyemen problémám van a fizetésemmel, esetleg a juttatásaimmal, akkor bemegyek a főnökömhöz és megbeszélem vele. Ha pedig nem tetszik amit a munkáltatóm mond, akkor megyek vagy másik munkahelyre, vagy munkanélkülire. Sőt, amilyen időket élünk, az is lehet, hogy majd a munkáltatóm fog elküldeni, mert rengeteg jelentkező van a a helyemre. ( Ezt most nem kell félreérteni, nem zsarol, illetve nem él vissza a hatalmával, csak egyszerűen, ha pl. én is valakit alkalmaznék, mint vállalkozó, és ajánlanék neki 200 Ft-os órabért, és nem vállalja, akkor keresnék olyat, aki elvállalja. Ha pedig elvállalja ennyiért a munkát, akkor utána ne ugráljon nekem, hogy többet akar. ) Szerintem sokan nem tudják megbecsülni azt, hogy van munkahelyük! ( Sajnos voltam már munkanélküli, nem egyszer, és bizony az álláskeresési támogatás ( 3 éve volt kb. 16.000,-Ft/hó ), elég sovány ).

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel